Et par ferieminder 

I dag flyver jeg til Kreta, og det er gået op for mig, at jeg endnu ikke har delt billeder fra vores ferie i Toscana. Her kommer lidt fra Vicchio.

Det er længe siden, jeg først accepterede invitationen om at tage til Kreta, en pressetur med Apollo. Hele tiden har jeg bare skudt tanken, fordi der var længe til, og jeg har jo så travlt med at etablere mig osv. Nu er det altså nu, jeg skal afsted – kufferten er pakket, jeg er klar og meget træt med min kaffe i lufthavnen.

Jeg glæder mig vildt meget til at se, hvad charterbranchen har at byde på. Det er ikke den slags ferier, jeg at flest af i baggagen, og jeg har nok haft et par fordomme, som har styret mig i andre retninger, når billetten skulle bookes. Jeg har hørt ufattelig godt om Kreta, og glæder mig til natur, varme og smilende grækere – og så håber jeg, at kunne dele positive historier med jer, som kan inspirere til at rejse til Grækenland. Det er et land i økonomisk krise, som har hårdt brug for indtægten fra turismen.

Jeg deler et par billeder fra byen Vicchio i Toscana, hvor tilbragte noget af vores sommerferie. Har du Kreta-tips til os, mens vi er der? ❤️

English recap: I am going to Crete today and felt like sharing some pictures from our last holiday in Italy

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Du kan se flere ferieminder her 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.