Girls night out på Kreta

I kommer med til en super restaurant på Kreta, hvor de serverer lækker mad, også glutenfri, og så skal I se mit outfit fra den aften, vi besøgte restauranten.

Vi havde fra flere fået anbefalet en bestemt restaurant i Platanias, hvor vi boede på Apollos pressetur til Kreta. Allerede første aften passerede vi den, da vi gik til byen for at se os omkring, så vi bestilte bord til om onsdagen.

Dagen kom, og vi var nogle med usædvanligt ømme ben, men ikke desto mindre hoppede undertegnede i stilletterne. Faktisk var de mere behagelige end de flade sko, fordi lægmusklen ikke blev strakt så meget, når jeg gik. Nå, men I får mere info om ømme ben og resten af programmet i et andet indlæg, fordi i dette vil jeg egentlig bare vise jer mit outfit og fortælle om restauranten. Den hedder Symposium.


                  

Outfitdetaljer: Nederdel og sko fra H&M, gamle, men se lignende nederdel her, og skønnere udgave af open toe shoes her eller med lukket tå her / Skjorte fra Zara / Armbånd og halskæde fra Enamel Copenhagen / Øreringe fra H&M (gamle, men de har nogle, der minder om netop nu)

Symposium ligger på hovedgaden i Platanias, og er en lidt finere restaurant end de fleste i området. Når det er sagt, er priserne altså meget rimelige, og så er service i top. Vi ankom fire piger og startede med at bestille en flaske Prosecco, hvilket tjeneren tydeligvis syntes, var et fremragende valg. Tak for det, vi var jo enige!


 Menukortet rummede mange besnærende valgmuligheder, flere sf dem markeret med mulighed for at vælge laktose- og/eller glutenfrit. Det er i min bog et stort plus, eftersom jeg bliver en smule udfordret i udlandet. Jeg spiste glutenfri pasta penne i pesto med valnødder og jomfruhummere, og nærmest slikkede tallerkenen ren – aj okay, det gjorde jeg jo ikke, men det var en fremragende ret.

Uanset om du er til glutenfri mad eller helt almindelig mad, så tag en aften på Symposium, hvis du skal til Kreta. Den er et besøg værd, hvis man trænger til en afveksling fra hotellets buffet.

Skjorten med guldprikket er røget ind på en topplacering over favoritstyles i min garderobe, ikke mindst fordi jeg har så meget styr på min basisgarderobe nu, at jeg frit kan boltre mig i de sjove, fine, skøre toppe, som før bare har smilet til mig, når jeg åbnede skabet ♥

English recap: I wore this Zara and H&M outfit on a girls night out on Crete last week. We had dinner at this amazing restaurant, Symposium, which fortunately had various choices of glutenfree options. I loved it, but I also loved being dressed up a bit

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak & Aniston.dk ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt og indholder affiliate links

Flere indlæg med mode her og mere om min stil her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.