Udgivet i Skriv en kommentar

Mandehørm: KARL København

Et nyt brand af lækkert herretøj er lanceret, og det er detaljer og materialer, som bærer kollektionen, der både appellere til streetlooket og det mere klassiske kontorlook.

I dag får I lidt mandehørm. Det er længe siden, jeg har delt lidt lækkert til mændene, som jeg jo ellers havde til hensigt at gøre lidt oftere, da jeg gjorde året op, men nu er jeg blevet opmærksom på et nyt brand, som fortjener lidt larm.

Brandet KARL København er nylanceret, og det lugter af gedigen københavner-drengerøv – på den gode måde altså, og tøjet er absolut i en præsentabel stil, det kan kombineres med tøj og tilbehør til såvel kontoret eller streetwearet.

Der arbejdes med en sans for enkle detaljer, og det syner af en vis kvalitet allerede ved første øjekast. Materialer, snit og detaljer er bare i orden, og helt aktuelt tror jeg, min mand prøver denne jakke.

KARL1 KARL2 Leif Coat

KARL3 KARL4 KARL5Oxford Shirt

KARL6Hjalmar Sweatshirt

KARL7 Erik Sweatshirt

KARL8 Bjørn Tee

Bag brandet finder du Nis Klamer, og hvis navnet siger dig noget, er det muligvis fordi du kender ham som plakatmageren bag enklamide. Det bliver spændende at følge hans nye rejse, at se hvor det fører hen denne gange, men én ting ved jeg om Nis, og det er, at hans ihærdighed er der, så jeg tænker nu, at det her også skal blev en fin succes.

Hop over på KARL’s egen hjemmeside og webshop for at finde mere inspiration og priser. Det er et fint og gennemført univers, så selvom du ikke skal købe, kan du sagtens kigge forbi alligevel.

I dag er min sidste dag før ferie fra frisørbiksen. I hele næste uge er det bloggen, som stikker af med min opmærksomhed, da jeg skal deltage i en pressetur – på Kreta såmænd. Tænker at det giver mulighed for at reflektere over den mest skrøbelige af mine milepæle, som jeg ikke rigtig er kommet videre med ♥

English recap: Danish design for men – the brand KARL København is new, and I’m very sure of their upcoming succes. Visit the webshop here

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via KARL København
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links

se flere indlæg med mandehørm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.