Udgivet i Skriv en kommentar

Modesalon anno 2015

Om et aldeles fint, unikt og særligt modekoncept, som har taget mig med storm og også har kostet mig denne måneds lommepenge. 

Apropos basisgarderobe, som jeg jo har en mission om at få styr på, så har jeg kastet min kærlighed på et nyt, dansk modekoncept. Jep, så brat bryder jeg tavsheden, som har præget bloggen de seneste par uger.

De kalder sig September Salon, men hedder hver for sig Trine Vestergaard og Mette Bjerregaard, og har erfaring med at designe både kommercielt og spektakulært, blandt andet hos Prada, Saint Laurent og Stella Mccartney. Kollektionen består af 15 dele, som produceres på bestilling. Materialerne er eksklusive og smukke, og pigernes øje for pasform og detalje sikrer en total underspillet luksusappeal, som jeg ikke kunne stå for.

IMG_0902IMG_0898-0
IMG_0905
IMG_0899 IMG_0900IMG_0901IMG_0897IMG_0903
IMG_0904IMG_0896

Hvor køber du det så? Jamen det gør du ved en af de halvårlige modesaloner, som har et mindre antal seatings fordelt over flere dage. Tøjet bliver ikke at finde i butikkerne, og der findes ikke en webshop, fordi tøjet laves slet ikke til lager – det betyder nul spild, ingen styles kommer på udsalg og bæredygtigheden her herved sikret i en vis grad. De ønsker nemlig at lave en opbremsning i forhold til det store spild og forurening, som modebranchen er skyld i, og i stedet for at få produceret metervarer, opkøber de restpartier fra de store modehuse, som altid har lækre tekstiler til overs, når sæsonen er syet op.

Løbet er kørt for denne gang, og på mandag sættes alle bestillingerne i produktion. Om 40-60 dage ankommer mine super fede herrebukser og min cremehvide, luftige luksusstrik. Kan næsten ikke vente, og det var kun økonomien, der bremsede mig, for der var i hvert fald 5 bluser mere og en meget smuk, grøn uldfrakke, som fik mit hjerte til at galopere.

Allerede nu kan du jo begynde at lægge til side, så du til foråret kan købe ind til sæsonen, når de holder modesalon igen. Der er meget fint at komme efter og det er langtidsholdbart tøj både i kvalitet og udtryk. Det var i øvrigt en ekstra fin købsoplevelse at blive vejledt og rådgivet af designerne selv, fordi netop de jo har forstået tøjet. Følg med på Facebook.

Jeg kan berette, at jeg har fået skudt rigtig meget basislækkert tøj ud til kvinder i alle aldre og størrelser. Black Swan har fået temmelig meget af min tid de seneste par uger, og lige så meget, som jeg har haft det sjovt, glæder jeg mig nu også over at kunne lægge kræfterne i nogle andre folder. Jeg taster nu stadig gerne bestillinger, så skulle du have lyst, skal du følge med her ♥

English recap: September Salon is a brand new danish fashion concept that takes you back to basic. They only produce the items that costumers have ordered and they produce in high quality fabrics and flattering lines

……………..

LINKS & CREDITS
Photos and graphic by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold

Find mere inspiration til klædeskabet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.