Udgivet i Skriv en kommentar

Nem opskrift på Ice Latte og nyt dansk interiørbrand

I dag deler jeg to underskønne ting med jer; en nem opskrift på Ice Latte og et tip om et nyt, dansk interiørbrand, som har fokus på kvalitet og nordisk indretning. 

(Indlægget udgives i samarbejde med PYTT Living)

Den ene dag, jeg var hjemme, før vi skulle rejse igen, prioriterede jeg benhårdt lidt tid til hygge og hvile. Det er, selvom det lyder luksuriøst, et hårdt program, og jeg har for eksempel i tre dage nu følt mig sejlende.

På Kreta drak vi Frappé hver dag, og Conni fik endda lært bartenderen at lave en Ice Latte, selvom han synes, hun var aldeles mærkelig! Det må være behovet for nedtrapning, som fik mig til at gå i køkkenet, men jeg fik sådan lyst til iskaffe. Jeg deler opskriften med jer, i tilfælde af, I er på udkig efter en ny afhængighed.


    

Lav en ice latte (2 pers)

  • 2 Nespressokapsler 
  • 2 spsk økologisk rørsukker
  • 3 dl kold mælk

Sukkeret skal smelte i den varme espresso, og efter et par minutter tilsættes mælk, som blendes kraftigt i cirka 1 minut. Jeg bruger en stavblender, men en rigtig blender kan også klare opgaven.

Når kaffen er let og cremet, hældes den i glas med isterninger og sugerør.

Mine piger er vilde med dem, selvom der er kaffe i, men de får ikke lov til at drikke mere end par slurke, hvis ikke jeg har brugt koffeinfri kapsler.

Yndlingspladsen er blevet pimpet

Når der skal slappes af, så er der én plads, som slår alle i vores hjem. Pladsen, som vi alle kæmper om herhjemme, er hjørnet med min aller yndlings Stingray. Lyset er helt perfekt lige her, og man kan hvile, fordi man har et godt overblik over husets mange hjørner. Der er hyggeligt i de grønne omgivelse, og pladsen indtages dagligt af både børn og voksne. Vi mangler dog altid en fodskammel eller afsætningsplads, og ender altid med at bruge en af spisestuestolene, så da jeg fik mulighed for at teste produkter fra PYTT Living, valgte jeg deres puf med gråt betræk.

PYTT Living, som sponserer indlægget her, er et nyt dansk brand med egen webshop. De har i sortimentet kvalitetsprodukter til hjemmet, hvor jeg blandt andet er vild med puderne her og deres sengetøj. Jeg har imidlertid valgt at teste deres puf, samt et chef’s apron og nogle grydelapper.


  

Puffen kan foldes ud til gæsteseng, og kommer i et betræk, som nemt kan tages af og på. Jeg har prøvet, og kan bekræfte, at det rent faktisk er til at have med at gøre. Indrømmet, det havde jeg på min obs-liste, da jeg fik den ind ad døren. Materialerne er eksklusive, og den kan derfor nemt få en plads i stuen som ekstra siddeplads, fodskammel eller afsætningsplads med sine grå farver, der matcher vores sofa. Pigerne har testet den ved at slå kolbøtter, læse bøger og lege telt, og personligt er jeg bare glad for at madrassen er tyk og i ekstra stærk skum, så en voksen kan sove på den uden at mærke gulvbrædderne. Yeah!

Forklædet og lapperne får I lov at se i et senere indlæg, men tag et kig på PYTT’s hjemmeside og shop, der er både skønne tekstiler til køkken, soveværelse og stue. Jeg har naturligvis valgt et lyserødt forklæde – hvad ellers? 

English recap: I was home for just one day between the trip to Crete and the family vacay to Fuerteventura. My first priority was of course being with my girls but extremely important to me was also relaxation. My favorite spot in the house is with my Stingray chair and therefore I made myself an ice coffe, threw my legs on the new puff from PYTT Living, sponsoring this post, and just enjoying for half an hour. PYTT is a new danish design brand, you should check it out here

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget er sponseret af PYTT Living og indeholder affiliate links

Se flere indlæg med boligindretning og design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.