Udgivet i Skriv en kommentar

Boligcrush: Tekstiler

Jeg er vild med lækre tekstiler og hele det tekstile udtryk, og især her i efteråret føles det som at få et stort kram af sit hjem, hvis det fyldes med bløde og varme tekstiler. I en række indlæg den kommende uges tid, viser jeg jer nogle tekstile skrupsakker, som jeg synes fortjener lidt opmærksomhed.

I flere år nu har HAY været centrum for mange danskeres opmærksomhed, men jeg synes vi trænger til at se andre brands (og det skriver jeg trods stor beundring for HAY), så nogle af dem, vil jeg vise jer i en række indlæg. I dag trækkes der referencer til det traditionsbundne Skotland – det er i hvert fald der, mine associationer går i retning af.

Med en både varm og klar farvepalette kombineres vævemetoder og tern til en række varme produkter under brandet Wallace Sewell. Der er tale om puder, plaider, sengetæpper og tørklæder.

3 Skærmbillede 2015-10-12 12.16.01Skærmbillede 2015-10-12 12.15.00 12

Firmaet er grundlagt i England og har eksisteret i mere end 20 år, hvor det fik en flyvende start, da den første ordre, som blev placeret var fra selveste Barneys i New York. Du kan læse mere om dem på egen hjemmeside. På dansk grund forhandles et udvalg af tæpperne hos Livingshop, hvor jeg især er vild med denne plaid. Jeg synes især tæpperne gør sig godt til soveværelset, hvor der virkelig kan tilføres den der varme hotelstemning, men det kan også tage indretningen over i en helt anden grøft, hvis du for eksempel drømmer om lidt gedigen hyttestemning. Se eksempler nedenfor til inspiration.

Skærmbillede 2015-10-12 12.49.03 Skærmbillede 2015-10-12 12.49.16 Skærmbillede 2015-10-12 12.48.40 Skærmbillede 2015-10-12 12.47.26Skærmbillede 2015-10-12 12.46.47

Jeg er stadig skidt-Mads, og jeg har ligget i dynerne hele formiddagen. Skæbnen ville at mine kunder i dag også var blevet syge, og derfor måtte melde afbud – man fristes til at kalde det held i uheld, hva?! Ikke desto mindre skal mine guldklumper hentes i børnehave lige om lidt, fordi vi skal i Det Kongelige Teater med mormor (som jeg skrev om her). Jeg håber, din mandag er mild mod dig ♥

English recap: Wallace Sewell is a british quality brand that I have just gotten my eyes on even though it’s been existing for over 20 years now. I love the textiles and softness not to mention the color range.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Wallace Sewell
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Find meget mere boliginspiration

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.