Efterårsoutfit

Efterårsoutfit

Om en særlig hyggedag, og om et særlig hyggeligt efterårsoutfit, som får mig til at ligne en hobbit – men jeg’ da ligeglad, jeg’ da ligeglad.

Jeg havde den hyggeligste dag med min mor forleden dag, bare os to. Vi gør det for sjældent, fordi hun  også vil se børnene og resten af familien, men hun hjælper os så meget både i hverdagen, og når vi er på ferie, at jeg havde besluttet at forkæle hende lidt.

Vi var på Sticks’n’sushi i Borgergade, hvor jeg i øvrigt blev begejstret over at se lamperne fra Brokis, som jeg sidste år skrev om her. Jeg tror jeg er nødt til at eje en af dem på et tidspunkt! De er da bare for smukke, synes du ikke?

Nå, men jeg var hoppet i det hyggeligste efterårsoutfit, og lokkede min mor til at agere fotograf i Kongens Have, selvom det var uvant og akavet for os begge to. Jeg må tilstå, at det er lidt af et tarveligt tease overhovedet at vise jer det her outfit – i hvert fald, hvis du nu sidder med lysten til at købe det (og selv ligne en hobbit??). Mine bukser er fra i vinters, hvor jeg købte dem i H&M, så jeg tror ikke, de har dem mere, skoene er 4 år gamle, tørklædet fra sidste år, den langærmet uldbluse fra Black Swan og cardiganen fra i foråret. Men jeg har fundet alternativer til jer, så I kan lege med looket – måske andre farver og udtryk, men dog… Se mine forslag længere nede.

Efterårsoutfit Efterårsoutfit EfterårsoutfitEfterårsoutfitEfterårsoutfitIMG_1626EfterårsoutfitEfterårsoutfit

Jeg er ikke så høj, bare 1,60, så culotte-looket fungerer anderledes for mig end for modellerne i modebladene, men jeg elsker dem og føler mig alligevel godt tilpas – til trods for hobbit-looket! Nogle gange må man bare trække på skuldrene og være ligeglad – alt kan ikke være perfekt, og jeg er det bestemt ikke. Nedenfor har jeg fundet herresko og culotter – det sidste par er godt nok ikke culotter, men til gengæld har de en fin farve, som minder lidt om farvespillet fra mit outfit – de ville i øvrigt være ret fine med skoene fra Mango og denne bluse, som også står på min ønskeseddel.

CulottesADLINKS: 1 / 23 /4

SkoADLINKS: 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Hvad synes I om glimmerskoene? Jeg har lidt af et lunt øje til dem, og nåede så langt som til at smide dem i min kurv. Dog har jeg ikke givet mig selv grønt lys til mere shopping denne måned, så det bliver ved drømmeriet for nu. Måske i næste måned?

Jeg kiggede i bloggens statistik forleden, og det viste sig at et af sommerens mest læste indlæg var outfittet med lyserøde striber, så noget tyder på, at I også kan lide rosa detaljer, ligesom jeg? ♥

English recap: The other day a had a lunch date with my mum and since the weather was clear I decided to ask her to shoot some pictures of my outfit. I love my culottes even if I might be a little too short for that look – I really don’t care because I feel absolutely comfortable. The outfit is dated but I found some alternatives for you if you want the look too

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Flere indlæg med mode her og mere om min stil her

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.