Udgivet i 4 kommentarer

Fokus på personlig indretning

Fokus på personlig indretning

Hjemmegjort kunst, budgetvenlige boligfund fra H&M Home og loppemarkeder – alt sammen kombineret med en klassisk stil bestående af Ikea og designermøbler. Her følger inspiration fra det fine hjem, som jeg har fotograferet.

Som nogle af jer måske husker, så fotograferede jeg hjemmet til H&M’s showroommanager, Christina Jørgensen, som blev vist i Boligcious Lookbook Summer Issue 2015. Jeg har tidligere delt denne DIY med jer, fordi Christinas læderremsspejl var sådan en fiks ide, men jeg har lyst til også at vise jer lidt “fraklip” fra reportagen – vinkler, som ikke var med i magasinet. Jeg er nemlig fan af hendes personlige måde at sammensætte design, loppefund og arvestykker med hjemmegjort kunst og budgetvenlige trendting fra blandt andet H&M Home.

Fokus på personlig indretning_Christina Jørgensen HM

Christina er en kreativ pige med en delikat, skæv smag, og hun er ikke bange for at prøve ting af – hverken i hendes garderobe eller i hendes hjem. Derfor findes der hos hende nogle finurlige, kreative og anderledes ting, ligesom hun lægger navn til flere af de kunstværker, som hænger i hjemmet. Generelt fylder hun hjemmet op med arvestykker, budgetfund fra blandt andet H&M Home, designerbrands og egen kunst.

Fokus på personlig indretning

Både maleriet over sofaen og det orange cirkelbillede har Christina lavet selv. Cirkelbilledet er lavet med en passer og efterfølgende rammet det ind, hvilket er en simpel, men fin måde at lave et kunstværk til det sted i billedevæggen, som lige mangler lidt fyld.

Fokus på personlig indretningIMG_0964_

Et miks af nyt og gammelt på Christinas sofabord. Lampen i blå glaseret keramik er et loppefund, mens stager, vase og æske er fra H&M.

Fokus på personlig indretningFokus på personlig indretning

Billedet her er min favoritvinkel i lejligheden. Jeg er vild med den gennemgående antikblå farve, som findes i stolene, maleriet og endda i glassene i vitrinen. Lampen, som er fra Normann Copenhagen, står på min ønskeliste (uden at have en plads til den), og kan blandt andet købes her. Har du spørgsmål til de ting, du ellers får øje på i billederne, så se hele reportagen i Boligcious Lookbook (her, side 73).

Jeg er ved at finde en dag, hvor jeg i løbet af ugen kan komme i Ikea. Der skal købes skabe til vores nye soveværelse, som forhåbentlig bliver malet den kommende weekend ♥

English recap: Today I am sharing these pictures with that I shot last summer when I visited the talented showroom manager from H&M, Christina Jørgensen. Her styles is very personal with a mix of designer furniture, second hand finds, budget buys from H&M and things she inherited. Se the entire footage at Boligcious Lookbok from page 73.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks – læs om min brug af adlinks her

Se flere fine hjem her

 

 

4 tanker om “Fokus på personlig indretning

  1. Great house, great styling! love this style ♡

    1. Thanks Stephanie – I’m glad you enjoyed this danish home – have a great evening – love, Dorte

  2. Er vild med farvespillet, især på billederne!

    – Anne
    http://www.venterpaavin.blogspot.com

    1. Jeg synes også, at hun rammer en virkelig god stemning og helheden fungerer jo rigtig godt ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.