0
Børn

Halloween, udklædning og glimmerdetaljer

Halloween, udklædning og glimmerdetaljer

Og pludselig er det ikke godt nok med en prinsessekjole, så afsted måtte jeg for at skaffe uhyggelig udklædning til to yndigheder. Jeg spørger jer også om jeres holdning til at gå “tiggergang” bedre kendt som Trick or treat

Halloween er lige om hjørnet, og i år har pigerne fået øjnene op for uhyggen. Alle andre år er de bare sprunget i deres bedste prinsesseskrud, men ikke i år – i år skal det være farligt. Min tid og tålmodighed ligger ikke ved symaskinen lige for tiden, så jeg er sprunget over, hvor gærdet er lavest. Heldigvis betyder det jo ikke, at de ikke får fine kostumer, fordi der findes så mange fine gadgets derude. Jeg har været i H&M, hvor jeg har købt flagermusvinger, tryllestav og nederdel.

Halloween, udklædning og glimmerdetaljerHalloween, udklædning og glimmerdetaljerHalloween, udklædning og glimmerdetaljer Halloween, udklædning og glimmerdetaljer Halloween, udklædning og glimmerdetaljer

Outfittet er fuldendt med vores yndlings basisbluser fra Pomp de Lux (herog strømpebukser fra skabet. De sort-hvide med ræven er fra Milk og de mørkegrå, som jeg er ret begejstret for er fra Zara Kids (her). De er vanvittigt bløde og smidige, også efter vask – dem kommer vi til at købe flere af i fremtiden! Hos Milk har de i øvrigt fri fragt hele efterårsferien, så du kan lige nå at klikke manglerne hjem i løbet af weekenden.

Jeg er nysgerrig, måske I kan lokkes til at dele jeres holdning? Jeg har altid haft lidt svært ved rasle-traditionerne – både fastelavn og Halloween. Det der med at gå tiggergang, det har jeg det bare skidt med, og selvom jeg i år nok ender med at være lidt forberedt på de mange bank på døren, så har jeg for eksempel ikke forestillet mig, at mine egne børn skal ud og ringe på nogen døre. Ikke mindst fordi de ikke er store nok til at gå turen selv, så hvem skal lige gå med?? Hvad er jeres erfaring og holdning til emnet – hvornår starter ungerne med at gå?

Næste weekend holder vi Halloween have-uhygge a la sidste år og ugen efter står den på Halloweenfest i børnehaven. Nederdelene er fine nok til, at de kan anvendes til daglig også – altså når man er barn, så Halloween eller ej – jeg tror flagermusene er flyttet ind for good ♥

English recap: The bats are here and they come with glitter! Halloween is up and this year the princesses of this home wanted 

………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Der er meget mere inspiration til børnenes klædeskab her

Du kunne også være interesseret i

3 Kommentarer

 • Reply
  Karina Viki
  16. oktober 2015 kl 15:53

  Jeg er som dig ikke vild med tiggergangen, og vores banditter har endnu ikke været ude og prøve den del af showet. Står det til mig bliver det heller ikke denne gang. Et par af Magnes klassekammerater kom her sidste år sammen med store søskende, men de andre var heller ikke ude, så tror først vores kommer ud, når de selv er gamle nok til at gå rundt på egen hånd – og ikke mindst, efterspørger det, og så bliver det med grundig snak om, hvad det vil sige at tigge og kræve penge/slik/kager ind.

  Og sjovt at se nederdelene med hele udstyret – jeg har selv lige den anden dag indkøbt den samme nederdel, da Luna skal være edderkop. Jeg har syet fire ekstra arme på en sort langærmet t-shirt og da det selvfølgelig er en pigeedderkop skal den jo have nederdel på og så var udgaven med spindelvæv jo perfekt – tilsat sorte strømpebukser og voila edderkoppen har sine otte arme/ben i alt 😉 Magne har valgt spøgelse i år, så det bliver noget med et lagen og nogle huller tror jeg 🙂 Personligt har jeg aldrig været til halloween, eller fastelavn for den sags skyld, da jeg aldrig har været vild med udklædning, men har måttet revurdere men holdning, med to stks udklædningsvilde banditetter (særligt den yngste) 😉

 • Reply
  Mette
  12. februar 2017 kl 8:24

  Er dit flagermus udklædning til salg. Vh Mette

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.