0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Hverdagslykke, blomsterglæde og efterår

2015-10-26 01.10.51

Det er en kæmpe portion hverdagslykke, jeg har fået samlet sammen denne uge, og der er god variation i den også. Vær velkommen til at se med… 

Pigernes værelser er vi igang med, langt fra færdige, men jeg har købt to bogkasser, som har fået en sart, varm rosa inderside. De skønne kaktusfugle er fra RICE, som jeg besøgte sidste uge, og de gør sig godt sammen med de lækre farver på bogkasserne. 

Det er de små ting, der tæller, men jeg elsker synet af Morten og ungerne i ladcykel. Det er alt det, som ligger bag, der trykker på knapperne – sådan noget som at han er pisse god til at tage på legepladsen med dem, at det virkelig er noget de forbinder med far-tid. En vaskeægte hverdagslykke!

En dag i sidste uge gik i selskab med blog-kollegaer, og det er den slags dage, jeg elsker. Muligheden for at mødes og sparre med hinanden, denne gang kombineret med et (åbenlyst sødt) besøg hos et PR-bureau. Kan I genkende vognen i øvrigt? Det er den, jeg før har linket til fra Ellos.

2015-10-25 06.40.13Fordi vi har flyttet soveværelse, har vi også fået ny udsigt, og det er der faktisk ikke noget skidt ved. Alle de hvide huse i baghaven tager sig ufatteligt fint ud ved solnedgang, lige præcis det tidsrum hvor vi alligevel trækker ovenpå for at putte pigerne. Tak skæbne en fin himmel vi har hver aften.

Når svesken her har brug for en pause, griber hun iPad’en og forsvinder aldeles ind i en anden verden. Det er både fedt og lidt skræmmende, så opslugt hun bliver, men i hvert fald opdagede hun ikke engang, at jeg knipsede billedet her. Den stol, den vinder igen og igen!

2015-10-23 21.12.48Silke-missen er ved at blive en tyk lille vinterkat. Hun har den vildeste pels, og nitten ved sæsonen pt. er altså også flåter. Ydr, hvor er de klamme, men de skal jo fjernes fra de intetanende bamsedyr, ikke?! 

2015-10-26 01.10.51 Lykken var at starte ugen med et gensyn med min dejlige, barslende veninde. Vi mødtes i Torvehallerne, og efter GRØD og kaffe kiggede vi på blomster og grøntsager. Jeg har købt en favn fuld af petrea’er. De er aldeles uimodståelige, og fordi de kan tørres er de jo langtidsholdbare. Jeg har nogle stående på spisebordet, mens der er købt en portion til soveværelset også. Er de ikke bare fantastiske?

IMG_1725Det to her kræver egentlig ikke så meget introduktion – de gør mig pisse glad.

2015-10-25 06.40.27Det var altså også lidt af en lykkestund, der bare varede ved og varede ved, da vi i lørdags holdt Halloween-arrangement. Nogle blev hængende til pizza og portvin, og de nogen var den slags, som får hjertet til at galopere af glæde, så dagen var fuldent. Græskarlygterne lyser hver aften på terrassen.

Det blev en ordentlig røvfuld hverdagslykke denne gang – dejligt, for så har jeg jo lidt på opsparingen, når jeg får behov for at trække på den ♥

English recap: Some happy moments from the past week with Halloween event in our house, press visits, kids crashing with iPad and the loveliest of flowers. 

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder Adlinks

Se mere hverdagslykke her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  29. oktober 2015 kl 20:26

  Elsker at følge med her. Du formår at pakke hverdagen smukt ind i dine indlæg. Jeg får masser af inspiration til alt muligt. Tak for det! Lige nu er jeg i fuld gang med at finde farven, som du har malet de fine kasser med. Håber det lykkes:-)

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   1. november 2015 kl 9:10

   Hvor er du sød Anne. Jeg er ked af, farven er så svær at finde, men den er sart rosa med lidt varme i sig, tenderende over i lidt gulerods-lyserød. Måske du kan guide dig i den retning så? Kærligst Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.