Udgivet i 2 kommentarer

Hverdagslykke i billeder

IMG_7448

Selvom det er blevet efterår, og jeg burde være gået i hi, og selvom jeg har ligget sløj i dynerne flere timer, end jeg ønsker, så har jeg faktisk temmelig mange fine lykkebidder at gemme i arkivet af hverdagslykke. Heldigvis! De følger her…

IMG_7403// En brysk, men smuk efterårshimmel over Storebælt, hvor solens stråler kæmpede sig igennem de tykke, grå skyer. Elsker det syn, ikke mindst den reminder, jeg altid får om, at jeg blot er en lille bitte én i et kæmpe univers – en sandhed, jeg som voksen hviler i, men som fyldte uendeligt meget i mit barnesind //

IMG_7448// Vi har endelig fået taget hul på rokeringen på førstesalen, og nu, hvor den store dobbeltseng er blevet flyttet, er fase to gået igang; planlægningen, indkøbene og håndværkerhjælpen. Snart håber jeg at stå med selve indretningen, så vi kan begynde at nyde vores nye værelser alle sammen //

// Balletpigerne var en tur i Det Kongelige Teater i går med efterfølgende tur forbi Stræk og Bøj i Silkegade. Udover de strømpebukser, som skulle købes, så vi på ægte tåspidssko, som Freja er mere end interesseret i //

    // Jeg er forelsket i en gammel dame! Iris Apfel, som må være noget nær det nærmeste man kommer på et unikt stilikon, har ladet et kamerahold rende i rumpetten på hende, og jeg har virkelig slugt dokumentaren om hende råt. Den ligger på Netflix, hvis du skulle have lyst til at lære den kloge og inspirerende dame at kende //

IMG_7432// Den hyggelige lørdag hos min bror var bestemt også en af de små glæder, til trods for sygdom. Jeg nyder virkelig at se vores piger i interaktion med andre børn … Det er fantastisk så nemt og nysgerrigt de møder andre både drenge og piger //

IMG_7451// Den fine lavendeldusk er plukket af Anna, som spontant søndag trak i røjserne og marcherede i haven for at plukke blomster. Hun havde fundet den meget flotte vase, som manglede blomster, og nu står både vase og blomster og pynter (og dufter!) i vores soveværelse //

Af andre små og store glæder kan jeg nævne 2 x sushi-forkælelse, først med min mor, hvor hun knipsede mig i dette outfit, og igen dagen efter med skønneste veninde, som altid lokker mig i fordærv (fordærv = Sticks’n’sushi). Det er nu ikke skidt, det må hun godt ♥

English recap: Some happy moments from the past week visiting my brother on Fyn, flower picking with Anna, great documentary of Iris Apfel and ballet girls 

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se mere hverdagslykke her

2 tanker om “Hverdagslykke i billeder

  1. Det lille glimt fra førstesalen ser nu ret indbydende ud, uagtet at det er under konstruktion. Og tak for tippet om dokumentaren på Netflix, den vil jeg kigge nærmere på 🙂

    1. Tak, det er nu temmelig tiltrængt med mere “konstruktion” – hvis alt går vel får vi malet i weekenden, og hvis jeg er rigtig snu, når jeg lige at tage nogle rigtig grimme “før”-billeder 😉 Du vil kunne lide Iris, det kan jeg ligesom fornemme, at du vil, så se den. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.