Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning med palmer, kaktusser og andet grønt

Indretning med palmer, kaktusser og andet grønt

Inspiration kan man hente overalt, og jeg kigger i dag på kaktusser, sukkulenter og palmer, som kan skabe mystik, naturlig ro og overraskelser i din indretning.

Nu hvor efteråret er over os, kan det være ekstra fint at skabe lidt sydlig stemning i boligen, og selvom trenden lige nu er mørke vægfarver, tunge gardiner og farvet marmor, så kan den sagtens kombineres med palmer og pasteller, sukkulenter og kaktusser. På mine ture til både Kreta og Fuerteventura, så har jeg inspiration nok at dele ud af, så det er præcis, hvad jeg gør i dag.

Indretning med palmer, kaktusser og andet grønt Indretning med palmer, kaktusser og andet grøntIndretning med palmer, kaktusser og andet grønt Indretning med palmer, kaktusser og andet grønt Indretning med palmer, kaktusser og andet grøntIndretning med palmer, kaktusser og andet grøntIndretning med palmer, kaktusser og andet grøntIMG_1584.JPGIndretning med palmer, kaktusser og andet grøntIndretning med palmer, kaktusser og andet grøntIndretning med palmer, kaktusser og andet grønt

Jeg ved ikke, hvad det helt præcis er ved de grønne planter, men jeg kan aldrig stoppe mig selv i at fotografere. Måske er det fascinationen af de naturligt smukke strukturer og former, eller også bare det faktum, at de er et taknemmeligt objekt, når man vil lege lidt mere med sit kameras kunnen. På Kreta faldt jeg også i svime over den pastelfarvede candyfloss-plante, som jeg viste jer her.
Hvis du nu tænker, om jeg selv skal bruge inspirationen til noget, så er svaret nok ja. Jeg har siden min salonopstart brugt penge på friske buketter, men jeg synes, det er en lidt træls udgift at være afhængig af, så jeg tænker på at lave et fad med sukkulenter og kaktusser. Det vil trods alt være en lidt mere langtidsholdbar og meget smuk løsning.
I dag hvor det regner, håber jeg, at palmer og kaktusser er lige det, der manglede for at skabe lys over din dag. Nyd den, hvad der er tilbage og kryb så hjem under tæppet med en dejlig kop the og måske en bolle med smeltet smør ♥
English recap: I can’t help myself from shooting palmtrees, succulents, cactuses and other green beauties, and therefore I have to share some of the beauty with you guys. I hope this maybe rubs of some joy in your mind
……………..
LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.