0
Børn Kvindeliv Lately

Kulturel efterårsferie og et bogtip

Kulturel efterårsferie og et bogtip

Weekenden starter nu, og for de fleste med børn betyder det også en uges efterårsferie. Jeg tipper om 3 aktiviteter for børn, der skal have en kulturel efterårsferie og en bog om gode manerer.

På mandag skal pigerne og jeg med mormor i Det Kongelige Teater. Der er børneballet instrueret af blandt andet Shane Brox. Det handler om mobning, et emne, som, siden vi i foråret deltog i Fri for mobberi, har været en naturlig del af pigernes ordforråd. Vi taler meget om, hvordan man inviterer andre ind i legen, og behandler hinanden, som vi selv vil behandles. Det er derfor en kærkommen, og sikkert også smuk, opfølgning på emnet, og jeg glæder mig virkelig.

I samme tråd fik jeg en lille gave af en veninde i går, som jeg får lyst til at dele med jer. En skøn bog, som vi skal læse i med pigerne denne weekend, som handler om, hvordan man opfører sig ordentligt. Vi vil gerne lære vores børn lidt klassisk takt og tone, naturligvis på en moderne og omgængelig måde, så jeg synes, bogen er ret genial – endda serveret med lidt humor og sjove tegninger.

Kulturel efterårsferie og et bogtip Kulturel efterårsferie og et bogtip

De har den til 49,- kr. hos CDON.com, eller en indbunden udgave til 349,- kr.

Vi holder ikke som sådan efterårsferie med pigerne, da vi lige har holdt ferie trods alt, og eftersom mange andre holder ferie, så ved jeg positivt, at der er god stemning og overskud i institutionen sådan en uge. Når det er sagt får de en fridag fredag, hvor de skal til 5 års undersøgelse, og på mandag bliver det til en halv fridag, når vi skal til børneballet.

Skal du underholde dine efterårspoder med lidt kulturelt input, så er der flere gode aktiviteter, man kan kaste sig over, men jeg har 3 absolutte favoritter, som jeg gerne når selv i løbet af den kommende tid:

  • Fabelmageren, børneballet på Det Kongelige Teater – info og billetter her
  • Yayoi Kusama udstillingen med de angår prikker på Louisiana i Humlebæk – info og priser her
  • Lysfest i Tivoli – det vel nærmest et must for københavnerbørn med en tur i Tivoli, hvor de kan komme i Halloween-stemning – se mere her

Weekenden byder på en tur til Fyn og så skal vi forbi venner med nyt hus. I morgen tidlig tror jeg vi skal smovse lidt ekstra med croissanter og pandekager – bare fordi!

Holder du efterårsferie nu? I så fald hører jeg gerne, hvad planerne lyder på. Inspiration er jo aldrig en dårlig ting 

English recap: The upcoming week is fall break and therefore I wanted to give tips on 3 activities with a cultural twist that I would love to explore. Either go to the royal theater to see the child ballet “Fabelmageren”, go to Louisiana to enjoy the Yayoi Kusama exhibit or simply spend a day in Tivoli to get into that Halloween spirit. 

…………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Søger du inspiration til flere aktiviteter i København? Se mine anbefalinger

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.