{MODE} Sort, etnisk og kreativt

{MODE} Sort, etnisk og kreativt

Drømmen om en dekadent og voluminøs robe lever, men lad det være inspiration til at pifte dit hverdagslook op med lidt etnisk glam. Du kan kigge på dem, og så kan du spørge dig selv, om den mode kan påvirke dit hverdagslook

Jeg har en svaghed – faktisk har jeg mange, men der er to ting, som virkelig betager mig, som en lille pige lader sig forføre af Diskeyprinsesser: Dekadente rober i knitrende fed silke og Bollywoodudtrykket. Når de to ting så pludselig kombineres, får du Reem Acra, som er skaberen af de attråværdige stykker tøj, jeg viser jer her. Hun designer i øvrigt de mest fantastiske brudekjoler også, men jeg har en fornemmelse af, at de kræver en god økonomi at komme i nærheden.

{MODE} Sort, etnisk og kreativt{MODE} Sort, etnisk og kreativt {MODE} Sort, etnisk og kreativt{MODE} Sort, etnisk og kreativt Photo: Curtesy of Reem Acra

Det er jo ikke dagligdagstøj, men jeg udfordrer dig gerne til at tænke efter, om du kan tage udtrykket som inspiration til at pifte dit dagligdagsoutfit lidt op. Kunne en almindelig sort tunika tåle et pyntet bånd og styles med en sort nederdel med vidde i? Er der smykker, som kan få dit look i denne retning eller noget helt andet?

Hvis du synes, her mangler ord i forhold til mine sædvanlige indlæg, så er det fordi jeg er besvimet af ren begejstring ♥

English recap: I love Bollywood and I love big gowns, so there’s really nothing much to say about why I am head over heels in love with the dresses from talented Reem Acra. Enjoy the show and try to see how you can take the inspiration from these pieces into a daily look perhaps?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via Reem Acra
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere modeinspiration her

 

madplan
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 19. oktober 2015 / 18:01

    Meget smukt er også ret betaget 🙂
    Farverigt og med volumen og glimmer og humørspredning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.