Udgivet i 9 kommentarer

New York tips

Skærmbillede 2015-10-07 19.42.27

Jeg søger tips og insider-viden om New York – gæt selv hvorfor?!

Jeg skal til New York, og hører derfor gerne jeres anbefalinger til unikke oplevelser, spisesteder og butikker. Jeg er ikke interesseret i de gængse museer og attraktioner, derimod den lille unikabutik i sidegaden, restauranten med nische-specialet eller pletten med helt særlig stemning. Skyd løs, jeg vil hellere skulle sortere i inputs end ikke høre fra jer, så hvis I gider ulejlige jer med en kommentar, bliver jeg særligt glad.indlægget indeholder reklame_grøn

Skærmbillede 2015-10-07 19.42.47 Photocredit: CEREAL

Jeg har besøgt byen en gang tidligere, men, som min mand sagde, har vi et udestående med den, da jeg sidste gang var gravid (med komplikationer), og altså så hotellet lidt mere end ønsket. Siden jeg var der, har mine tanker ofte rejst tilbage, og jeg glæder mig ubeskriveligt til gensynet.

Vi skal afsted i februar, og der er styr på flybillet og hotel, men det er også det, så programmet ligger åbent endnu. Vi skal bo på 1Hotel Central Park (her), hvilket jeg virkelig har høje forventninger til. At være lige ved Central Park skal nok have betydning for stemningen, men spørgsmålet er, om parken som sådan får opmærksomhed der i februar måned. Jeg forestiller mig til gengæld at skulle tilbringe tid i SoHo og West Village, hvor jeg blandt andet forventer at kunne shoppe og snuse inspiration i de mange vintageshops.

Skærmbillede 2015-10-07 19.42.41 Skærmbillede 2015-10-07 19.42.36 Skærmbillede 2015-10-07 19.42.27 Photocredit: CEREAL

Billederne i indlægget er fra den guidebook, som Cereal har udgivet, men som desværre også er udsolgt. Jeg gad godt få fingrene i den, så har du kendskab til at den skulle ligge til salg et sted, må I gerne lige tippe mig! Se også Cereals New York-anbefalinger på deres hjemmeside eller køb guidebogen her.

Denne onsdag aften tilbringes med gang i brændeovnen og tæppe omkring benene. Jeg kan høre vinden ruske i mit hus, men jeg synes om det og nyder hyggen. Om lidt tror jeg, at manden og jeg snupper et afsnit eller to af Suits på Netflix ♥

English recap: I am going to New York with my husband and there fore I am seeking inspo on what to see and where to go in the City. Do you have any tips for me? 

……………

LINKS & CREDITS
Photocredit: CEREAL
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

9 tanker om “New York tips

 1. Fedt! Det skal du glæde dig til. Jeg har tilbragt en del tid i new York og det er klart et besøg værd. Selv er jeg efterhånden ikke den store fan, men det skyldes nok at mit hjerte ligger i Boston… Man kan ligesom ikke høre til begge steder.. Bestemt ikke hvis man spørger en amerikaner.
  Anyways, mit største tip er nok IKKE at betale i dyre domme for at komme ud til Frihedsgudinden. Staten Island ferry er en offentlig færge der sejler hvert kvarter fra det sydligste af Manhatten over til *gæt selv* Staten Island. Derfra hopper du bare på båden igen og sejler tilbage. Fra båden er der rig mulighed for at tage billeder, da den sejler lige forbi Frihedsgudinden. Jeg var inde og se Motown på Broadway. Det var noget af det vildeste! Gen Times Square til aftenstid og souvenirs købes i Chinatown til 1/10 af prisen (y).

  Er ret sikker på at det sidste billede er taget fra “top of the rock” – altså rockerfeller center. Lidt pebret, men den bedste udsigtspost i New York.

  Du må have en rigtig god tur!

  1. Aj tak for de fine tip! Færgen ville vi have snuppet sidste gang, men lige den dag røg vi ind i PAraden over dem alle og blev låst i hele den bydel til bare at stå på et gadehjørne – faktisk en sjov historie, den må I få en anden gang 🙂 I hvert fald tak for tips, det var sødt af dig – rigtig god dag, kærligst Dorte

 2. Hej Dorthe. Tjek denne side http://www.newyorknotes.dk (måske kender du den). Rikke som hun hedder bor i NYC og elsker god kaffe, mad og design, så måske kan du finde lidt inspiration 🙂

  1. Tusind tak, kender den ikke, men det lyder da som det en total pålidelig kilde – tjekker den ud, tak! Nyd dagen, kærligst Dorte

 3. Hej Dorthe. Tjek lovetaza.com hun har lavet en guide til de forskellige omraader. Er i til en virkelig god steak, kan jeg anbefale Gallegers (er lige i tvivl om det er rigtig stavet) ligger paa 52 street lige ved Broadway. Virkelig goe boeffer 😉 God tur, er jo en fantastisk by. Kh Helle

 4. http://www.gallaghersnysteakhouse.com Det er denne jeg mener :). Kh Helle

  1. FEDT Helle! Tusind tak for inputtet – jeg skal SÅ meget sidde og surfe rundt en aften i nær fremtid 🙂 Tak fordi du tog dig tid – Kærligst Dorte

 5. åh, hvor er du heldig! Skal I have børnene med eller er det en voksen tur? Hvis det er uden børn vil jeg klart anbefale at besøge The Tenement museum på the Lower East side http://www.tenement.org/ De har kun guidede ture og jeg vil anbefale at booke hjemmefra. Vi var der på vores sidste besøg og det er nok en af de bedste museumsoplevelser jeg har haft, men nu har jeg jo også en lille historienørd i maven 😉

  Vil også anbefale Rockefeller frem for Empire State building, hvis man skal op i noget højt.

  Og tag en dag og gå rundt i Williamsburg, stå af subway’en på Bedford street, der er virkelig mange gode butikker og spisesteder i det område og jeg kan virkelig varmt anbefale jer at spise på Five Leaves, der er en cafe/restaurant http://fiveleavesny.com/ Man kan ikke bestille bord og det er et meget populært sted, men vi var heldige at kunne spise morgenmad der 2 gange, da jeg var derovre sidste sommer, men forestiller mig det er sværere til frokost/aftensmad. Men det var altså også virkelig, virkelig god mad og ikke dyrere end de fleste andre NY-spisesteder 🙂

  1. Feeedt Mie, tusind tak for det fine input. Jeg sætter snart en aften af til at surfe lidt rundt – vi planlægger jo ikke dagene, men har man orienteret sig lidt hjemmefra, så kan man trække de rigtige bonuskort op af lommen, når muligheden er der. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.