Udgivet i 5 kommentarer

Nordisk indretning, sådan gør du

Indretning_nordisk stil_sådan gør du

Her er alle de tips og links, du behøver, hvis du vil give din stue en makeover med inspiration i den lyse, nordiske indretning.

Når man falder over en fin indretning, får man ofte lyst til at lade sig inspirere af stilen. Stuen her er klassisk indrettet med tydelige nordiske referencer, og jeg ved jo, I sidder mange derude med hang til den slags, så hvorfor ikke lige se nærmere på, hvad der egentlig skal til, hvis stilen skulle implementeres i dit eget hjem?

Den lille stue er indrettet fint omkring den populær daybed af Ilse Crawford for IKEA (som jeg skrev om her), og er dekoreret med både billeder og ting, som skaber en ren og naturlig stemning i rummet. Jeg synes, der er så meget fin inspiration at hente, at jeg tænkte at dele med jer, hvor I kan finde lignende i stilen. Jeg bruger adlinks i teksten og har samlet det hele i en collage nederst.

Selve indretningen

En daybed kan være fin både som supplement til sofaen eller i stedet for sofa i en mindre stue. Lige præcis denne af Ilse Crawford er vist blevet revet væk, men der findes jo andre fine på markedet. Godt nok skal du have flere penge op af lommen, men det gør jo ikke glæden ved et smukt møbel mindre, og personligt er jeg især vild med denne fra Foxy Potato eller denne fra Ferm Living.

Bakkeborde er fine i et mindre rum, fordi de ikke virker så tunge, og hos Ellos det her super fine bakkebord med cementlook*. Jeg synes det er ret fint, men skal bordet have lidt mere personlighed, så er Swedese Flower-bordet* også ret fint.

Vil du have puder til sofaen i samme stil, så er Lene Bjerres puder* altid et hit, ligesom de lækre strikpuder fra Louise Roe*, her i grå. Skal det være superblød strikluksus, så skal du helt klart investere i en pude i baby lamauld fra Aiayu* – den står meeeeget højt på min ønskeliste.

Kig også forbi Lene Bjerre Scandinavian Design*, som aldrig skuffer mig med deres brede sortiment indenfor boligindretning.

På væggene 

I rammerne finder du forskellige fotografier, som jo fås mange, men personligt er jeg vild med de fotografiske plakater fra Desenio*, balletpigerne fra Walnut Street* og de fine plakater med boligdetaljer fra Kristina Dam Studio.

Jeg bliver altid spurgt til hvor man kan købe rammer, så jeg kan da lige nævneden ultra populære Frame fra Moebe*. Selv køber jeg gerne rammer hos Stelling, men det kræver jo et fysisk besøg hos dem i København, ligesom jeg er glad for Lyrum Rammer i Aarhus. Webshopping er nogle gange bare nemmere, og heldigvis er den mulighed der altså også.

Indretning_nordisk stil_sådan gør duIndretning_nordisk stil_sådan gør du
Billederne af lejligheden er fundet hos Alvshem, der har boligen til salg. Det er en skøn mæglerside, hvor man jævnligt finder smukke boliger, som er fotograferet i godt lys og detaljesans. Jeg finder meget inspiration blot ved at kigge forbi sitet.

Jeg håber, du har nydt weekenden og det smukke vejr. Tænk at vi er så heldige at have over 15º i oktober – vi har kæmpe edderkopper i haven, fordi de ikke dør i det varme vejr. Jeg synes både, det er lidt hyggeligt, men omvendt går jeg altså ikke derud ♥

English recap: On a swedish site that sells homes I came across this living room and loved it so much I had to share it with you. I decided to look into the little details so that you can decorate your home likewise. Hope you enjoyed the weekend – see you tomorrow

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Alvshem
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

5 tanker om “Nordisk indretning, sådan gør du

 1. Hej Dorthe.
  Jeg er klar over at billederne er af lidt ældre dato, men kan du mon sige mig, hvor billedet af Ballet danseren med de “mange arme” i en vifte er fra? Jeg har googlet nettet tyndt efterhånden 🙂
  Mvh Katrine

 2. Hej Dorthe

  Hvor er den lille reol fra (den med John Lennon bogen)?

  På forhånd tak.

  Mvh. Berit

  1. Hej Berit. Det ved jeg desværre ikke, men den ligner noget jeg har set fra Normann Copenhagen, så prøv at se forbi. Kh Dorte

 3. Hej Dorthe.
  Jeg er klar over at billederne er af lidt ældre dato, men kan du mon sige mig, hvor billedet af Ballet danseren med de “mange arme” i en vifte er fra? Jeg har googlet nettet tyndt efterhånden ?
  Mvh Katrine

  1. Det kan jeg desværre ikke, beklager 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.