Pudder, fluffy og glinsende efterår

Mandag 6Photo source

Jeg er vist kommet til at gå lidt amok med pudderfarver, elegante detaljer og frisurer med hverdagsglam. Se inspirationen her…

Jeg vil gerne overtale manden til at lade mig male vores dør denne fine pudder-beige farve. Det går ikke så godt med at overbevise ham, hvilket jeg faktisk ikke helt forstår. Nok er det en rosa farve, men den skriger jo ikke – jeg oplever den derimod som som underspillet og elegant med et hint af personlighed. Kan du lide den?

Jeg har i tråd med billedet fundet den bedste inspiration frem til et fluffyblødt, pudderpastelfarvet og klassisk efterår – med lidt bling og med lidt kant. Se drømmene her …

Pudderdrømme

Billederne efterlader sikkert et indtryk hos dig også, men lad mig kort sætte ord og forklaring på mine valg af billeder:

 1. Plakaten er fra Desenio, og jeg opdagede den i går og faldt for den straks. Den ryger hjem til mig ganske snart! Find den her
 2. Verdens nemmeste hverdags”bun”, som kan snurres op på nul-komma-fem og alligevel se rimelig tjekket over overskudsagtig ud – billedet er herfra
 3. Fineste halskæder, som er fundet på Etsy. Dem tror jeg faktisk også lige, jeg må eje – snart. Find dem her
 4. Er bare vild med looket her – det naturlige hår, den rosa bluse med de tynde guldkæder. Bare så utroligt fint! Billedet er herfra
 5. Skøn stil med klassiske og pudrede farver. Har længe haft et par hvide sneaks på ønskelisten, og kan faktisk ikke rigtig finde ud af, hvorfor jeg endnu ikke har købt et par. Måske venter jeg på at finde et par, som kan noget lidt andet end “the usual suspects”. De her er nu ret fine, ligesom jakken her! Billedet er fra denne Instagramprofil
 6. Så var der jo den fine entre, billedet er herfra
 7. Ganske almindelig hverdag – ser jo hyggeligt ud! Har desværre ikke fundet ophavsmanden til billedet
 8. Den halskæde ligger lige på grænsen af, hvad jeg godt kan synes blive lidt for helse/healingsagtigt. Dog tipper den ikke her, jeg er frygtelig begejstret for det anderledes smykke, og især farvespillet i stenen. Smykket er fra en butik på Etsy (her)
 9. Stilen her er bare i orden. Det store ur passer smukt på armen, men jeg er i øvrigt også vild med dem fra Daniel Wellington. Den store ring, stor strik og vamsede hjemmeskoene fuldender looket. Kan faktisk ikke sige noget som helst dårligt om det her look! Billeder er herfra
 10. Inspiration til vores nye soveværelse – en proces, som er i fuld gang. Det hovedgærde der er da rimelig lækkert! Billedet er herfra
 11. Strukturer fanger altid min opmærksomhed – jeg kan sagtens få timer til at gå med udelukkende at se på strukturbilleder på Pinterest, og har da efterhånden også fået mig lidt af en samling (her). Denne har jeg også fundet på Pinterest, men jeg har ikke haft succes med at opdrive ophavsmanden til billedet.
 12. Sukkulenter i spandevis ser lækre ud, og ligesom jeg var inde på i dette indlæg, så pønser jeg på en samling herhjemme. Dette er faktisk holdt ganske simpelt, så måske skal jeg stoppe med at tænke så meget over det, og i stedet bare gøre det?! Jeg har ikke kunne finde ophavsmanden til billedet
 13. Enkelhed, som alligevel larmer af detalje. Det er et par smukke øresmykker, som er fundet her, og som gerne må bo på mit øre.

Jeg har generelt hang til klassiske strikvarer i neutrale farver, til enkle og sirlige guldsmykker og naturligt hår. Lige for tiden fylder det bare lidt mere, fordi efteråret er vældet ind over mig, og jeg søger hyggen, varmen og nærværet. De bløde pasteller og strikvarer giver mig præcis den følelse af varme ♥

English recap: At this time I am just crazy in love with dusty colored items, styles and hair colors. 

……………

LINKS & CREDITS
Graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Find mere inspiration her

madplan
Follow:
Share:

4 Comments

 1. Signe O.
  20. oktober 2015 / 10:00

  “Elefant med et hint af personlighed”… Haha. Fremragende tastefejl! 😉
  Jeg synes, døren er smuk! Men min mand var nok heller ikke hoppet med på den…

 2. 20. oktober 2015 / 16:41

  Den er da så fin den dør, forstår godt du gerne vil male din den farve 🙂

  • 21. oktober 2015 / 19:58

   Tak for opbakningen Joan, jeg håber den vil hjælpe til at få overbevist manden 😉 Kh. Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.