Udgivet i Skriv en kommentar

Stilledag

 

Når der er stille her på bloggen i dag, så er det blot fordi, at jeg har dedikeret mig til lidt lavpraktisk planlægning og oprydning i vores soveværelse. Rummet undergår en forandring disse dage, og jeg er ikke typen, der bare kan flytte ting – næh nej, ting skal sorteres og organiseres undervejs, og dermed kan du lægge et par gode ekstra timer til ethvert projekt.

Det er lykkes mig at sortere alt pigernes tøj, således der i skabet nu ligger tøj til sæsonen i de rette størrelser. De seneste indkøb har fået strøget navnemærker i (jeg sværger til disse), ligesom der er sat til salg på Instagram (@by.bakshop) og lavet store portioner til det lokale asylcenter. 

 

Jeg er lykkelig over at være igang med førstesalens værelser, men en kaffepause er nu også tilladt, så den snupper jeg mig i skrivende stund. 

Jeg glæder mig vanvittig meget til at være færdig nok til at kunne vise jer nogle resultater. Måske i næste uge? Vi får se ♥

English recap: Today the blog is really not getting a lot of attention since my focus is entirely dedicated to the project of arranging three new bedrooms.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks – læs om min brug af adlinks her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.