Udgivet i 2 kommentarer

Tip til fornyelse af dit køkken


Tip til fornyelse af dit køkkenPhoto credit: Sojorner

Super nemt tip til at forny dit køkken – måske endda med det skærebræt, du allerede har i køkkenskabet, stenplader eller lignende.

Jeg har det med at stable nogle ting op af væggen i køkkenet, men jeg er slemt ubevidst om, hvad der egentlig står stablet der, om det matcher og skaber noget bestemt, så jeg har lige været en tur rundt på nettet for at se, hvordan andre lykkes med skærebrætterne. Der er mange udgaver, nogle mere stringente end andre, men én ting ser jeg i hvert fald; det kan nemt laves lidt om og give nyhedsfølelse i mit køkken.

Prøv lige at gå en tur i dine køkkenskabe og tag alle dine skærebrætter frem. Har du nogle, der er slidte og har charme? Måske nogle i sten eller med melaminoverflade? Du kan jo prøve kræfter med det selv – det vil jeg i hvert fald gøre snart.

Tip til fornyelse af dit køkken Photo by: Kristoffer JohnssonTip til fornyelse af dit køkken Source unknown Tip til fornyelse af dit køkkenPhoto via Elle Decoration.se 

Tip til fornyelse af dit køkkenSource unknown

Tip til fornyelse af dit køkken

Tip til fornyelse af dit køkkenAdlinks: 1 Ferm Living / 2 Nicolas Vahé / 3 Ellos Home / 4 Kristina Dam Studio / 5 Day Home / 6 Ellos Home / 7 Nicolas Vahé

Tip til fornyelse af dit køkken Tip til fornyelse af dit køkken

De sidste 2 billeder er altså fra mit eget køkkenbord, hvor jeg gerne ser et par rustikke trævarianter som charme-supplement til mit elskede Perspective. Kig også forbi køkkenkategorien hos Moodings (her), som simpelthen har et fantastisk udvalg af lækkert tilbehør til køkkenet til ganske overkommelige priser.

Nå, jeg nåede lige indlægget her, og nu skal jeg hoppe ud i den virkelige verden, hvor mine svesker skal hentes. Jeg tror, vi skal kigge os lidt omkring i deres værelser, så der kan rykkes på projektet ♥

English recap: You can very easily change the look of your kitchen, simply by using your cutting boards to style the table top. Use some old ones to add charm and put some fresh plants or herbs in a pot to bring life into the styling. The post contains adlinks

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Alvshem
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks

Find flere tips til styling af dit hjem her

2 tanker om “Tip til fornyelse af dit køkken

  1. Hænger der virkelig en fisk på dørhåndtaget på billede nr.2? ?

    1. Jep, det’ det nye – upgrade din bolig med fisk ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.