Udgivet i Skriv en kommentar

Weekend, afslapning, ahhhh

Endelig weekend. Tid til at gøre alting en anelse langsommere, så man får vejrtrækningen helt ned i maven og ryddet hovedet for uendeligt lange to do’s. 

Lørdag starter hos os med langsom vågnen, når pigerne vælter ind i vores seng. Næste opgave bliver at tænde brændeovnen, brygge en god og kærlig kop kaffe og så spise morgenmad. Dejligt – jeg elsker lørdage!

 

I dag får jeg kunder i frisørstolen. Jeg glæder mig, men det gør jeg nok også fordi det ikke er hver lørdag, jeg holder biksen åben, og fordi jeg tilfældigvis ved, der kommer et par positive og søde kvindfolk, som skal forkæles. 

I løbet af weekenden håber jeg at finde tid og overskud til at bage nyt brød, sætte en skrue i væggen og få pakket resten af kufferten ud. Må I have jer en super skøn weekend derude 

English recap: Weekend is up, and besides todays costumers (which I’m really looking forward to) I hope to do some baking. But first; slow morning with coffee and kisses – wish you all a happy weekend

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.