8 ideer til jule DIY’s du nemt kan lave

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave

English recap

Åh den fine juletid lokker altid med kreative sysler, hjemmelavet pynt og pakkekalendere. Her er 8 søde ideer, som ikke kræver det store overskud eller budget, men bestemt er fine alligevel.

Selvom tiden ikke nødvendigvis altid er til det, så drømmer jeg altid om at lave nogle søde og kreative løsninger til julen. Der findes jo heldigvis flere ambitionsniveauer, og man kan godt nå langt uden at bruge meget tid og overskud på projekterne. Jeg har samlet nogle søde ideer til indlægget her – alle er nogle, som jeg i en eller anden grad kunne se i mit eget hjem, og også mener, at jeg har evnerne til at kunne få lavet.

8 ideer til kreativ julepynt

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Super sød DIY og så er den af slagsen som de større børn kan være med til. Brug bånd elle filt, som er lidt stift, så skal de nok holde formen – fundet her //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Det her er en alletiders gaveidé, men i hvert fald er det en DIY, som kan laves med få midler og uden stort tidsforbrug – fundet her //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Måske man skal være lidt ferm på fingrene for at lave de søde engle af kogler? Søde er de i hvert fald – tutorial her //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Hvem siger, det skal være fint og fancy, når man kan gøre det simpelt? Det er da en sød ide at bruge kageformene som servietring //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Det her er en af mine favoritter. Det er råt, enkelt og alligevel prangende. Med grene fra haven kan du bare gå igang – brug enten voksbehandlet snor,  som er nemt at arbejde med eller evt en limpistol – fundet her //
8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Jeg er vild med de fine ahorn, men jeg har ingen anelse om, hvor jeg finder dem henne. Som Københavner skal jeg nok have pengene op af lommen og købe dem – men de er fine og nemme at lave, hvis man har adgang til naturens skatkammer – kan købes her //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave   // Sød ide til at bruge gamle sylteglas, og så er det både nemt og stemningsfuldt //

8 kreative jule DIY's du nemt kan lave  // Fine æsker lavet med toiletpapirsruller – endnu en fin ide til indlægget jeg skrev om det emne her – fundet her //

Jeg selv har for et par år siden delt en DIY med dukkeler, og de fine ornameter er faktisk blevet nogle af favoritterne i julekassen. De er så simple og skrøbelige, og med den hvide, matte overflade lyser de flot op på nogle rå grene eller en stor grangren.

Dagen i dag står også på hjemmelavede sysler, men det bliver af den spiselige slags og i super godt selskab. Lige om lidt pakker vi nemlig bilen og kører til Gentofte, hvor vennepar med tvillinger venter os til dagslang hygge og skrub-af-spisning.

English recap

Although the time may not always be for it, I always long to create some cute and creative solutions for Christmas. There are, fortunately, several levels of ambition, and you can go far without spending much time and energy on many projects. I have collected some cute ideas you guys – all are some that I could imagine in my own home, and also believe that I have the skills to be able to make them.

I myself shared a DIY with clay a couple of years ago and the fine ornaments have actually become some of my favorites in the Christmas decor box. They are so simple and fragile, and with the white, matte surface illuminates on some raw branches or a large spruce branch.

This day is also on homemade pursuits, but it is the edible kind and in great company. In just a moment we are packing the car and driving to visit some friends awaiting

……………..

LINKS & CREDITS
Photos and sources are mentioned below each picture
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se alle indlæg med juleinspiration

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 22. november 2015 / 17:01

    Åh jeg er helt vild med lysene i glassene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.