Udgivet i Skriv en kommentar

De nye børneværelser

IMG_2049

I skal ikke snydes for et par glimt af de nye børneværelser, så her kommer en status på, hvordan det går, selvom vi langt fra er færdige selvfølgelig.

Vi kæmper virkelig for at komme videre, mest af alt glæder vi os til kunne putte legetøj, hårspænder, tegnesager m.v. i hylder, skuffer og kasser. Hold nu op en proces det er at lave nye børneværelser – de rummer fanme meget ragelse, så er det sagt!

I går fik jeg købt endnu en portion maling og kastede mig over den del af projektet. Vi burde måske male hele rummet i begge værelser, men det er tiden ikke til, så vi springer (indrømmet) over, hvor gærdet er lavest – for nu i hvert fald. Det handler først og fremmest om at give pigernes deres eget domæne, hvor de kan have legebesøg, ikke mindst finde ro til de projekter, de ind imellem ønsker at være alene om. Jeg synes, de har ventet længe nok på det, så hvis vi skulle lave en gennemgribende renovering af de to værelser, ville de skulle vente alt for længe. Lang historie kort; vi lever et par år endnu med en mærkeligt blændet dør, gammelt savsmuldstapet og andre halvskøre løsninger, men for at give dem oplevelsen af noget nyt, malede jeg en kæmpe grå-lilla stribe, således vi om lidt kan style deres seng til noget hyggeligt og måske lidt huleagtigt.

Som det fremgår tydeligt af billederne, er vi ikke blevet færdige endnu, og lyset var heller ikke til at tage de bedste billeder. I er dog flere, som har været søde at vise interesse for projektets fremskred, så jeg syntes, I skulle have en lille update. Til de færdige værelser er jeg på udkig efter et hyggeligt tæppe til gulvet, og så mangler vi skrivebordet, som begge piger skal have. Realistisk set går der nok lidt tid endnu, førend vi er i mål, men det begynder da at ligne noget nu.

Dagen i dag er tilbragt i familiært selskab, da vi har fejret min svigerfars fødselsdag. Nu er vi trætte og klar til en rolig søndag aften 

English recap: Finally I can give a fe’e glimpses of the new kids rooms that we are making. They are far from done yet but now the walls are ready and I can begin to add some details and hopefully get the toys in the right places. I hope you’re enjoyed the sunday!

………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg om børneværelser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.