Udgivet i 2 kommentarer

De små lykkebidder med salt og sødt

IMG_8116Foto: Dorte Bak ©

English recap

Den seneste uges små lykkebidder har en tendens til at være meget sukkersøde og meget hyggelige, men med tidens vejrudsigter, så synes jeg nu egentlig ikke, det er så slemt endda…

2015-11-22 04.23.13

// Mine børn er efterhånden verdensmestrer i at lave havregrynskugler, men de fleste i vennekredsen har fået spoleret deres appetit på den slags knas på grund af et gammel, berygtet Klovn-afsnit. Det betyder bare flere til os andre //

// Kæmpekatten Arthur tager gerne en lur i sengen, og helst en heldagslur. Der var lige en dag af den slags, hvor jeg havde fortjent en halv time på langs før pigerne skulle hentes, og netop den dag valgte kæmpekatten at vikle sig rundt om mine fødder på den allermest hyggelige måde, der findes //

2015-11-22 22.09.43

// Men han bor også i den store Stingraystol med det langhårede skind og her også under Annas mormorstrik //

2015-11-26 04.57.18

// Lykken er at finde ting, der har betydning. Stagen her er et særligt minde fra mit barndomshjem, en ting som min mor og far sammen værdsatte ekstra, og som jeg nu har fået lov at passe på. Jeg er glad for mindet, men mest er jeg glad for stagen, som simpelthen bare er smuk. Gedigen bornholmsk keramik. Bum //

IMG_2532

// Hun blev syg, meget syg, og så fik hun penicillin og blev meget hurtigt frisk igen. Hurra for at vi lever i en tid, hvor lægevidenskaben kan sit shit, fordi et barn med næsten 41 i feber, det er ikke for svage sjæle. Søde lille Anna ♥ //

2015-11-29 02.09.42

// De har ventet længe, så da de i går fik lov at tage nissehuerne på, var de top stolte og glade. Jeg er typen, der ikke synes, man skal gå med nissehuse, før det faktisk er jul. 1. søndag i advent blev adgangsbilletten //

2015-11-29 02.10.41

// Lidt konfekt har jeg allerede fået lavet, men det er vist også kun fordi, vi havde inviteret til julehygge i går. Der skal helt sikkert laves mere, men det, der var, smagte godt. Marcipanbrødene var lavet med kaffe og karamelknas og til højre var det nougat og pistaciecreme fra Lidl, som jeg har forelsket mig i. Det er grøn luksus-Nutella! //

2015-11-25 05.03.55

// Vi har fået gang i madkasseordningen igen. Den, hvor vi bestiller X antal retter leveret til døren for at lette logistikken og hverdagen. Jeg var simpelthen kørt sur i madlavning, indkøb, rengøring kombineret med mange timers hjemmearbejde og eftermiddagstimerne med trætte børnehavebørn. Det er bare en periode, men det er altid godt lige at tage imod den aflastning //

2015-11-21 01.51.45

// Askepot skal også have lidt energi engang imellem… //

Der er ikke så mange billeder til lykkebidderne denne, men lidt er også godt. Det er ikke fordi, jeg har været mindre glad denne uge, blot fordi fokus har ligget på at sidde med en syg Anna. Nu er hun afsted i børnehave, og det er godt, for der skal holdes julefest denne uge, og det vil man ikke gå glip af, når man er 5 år og skal være Luciabarn. Apropos: Tillad mig lige at gå i panik over manglende hvide kjoler. Jeg finder en løsning ♥

English recap

A week full of treats and relaxation since I’ve had Anna at home for many days because of a pneumonia. Poor thing, but now she’s finally feeling better. We’ve had guests over for sweets and treats and I’m thinking I might have gained a kilo already before christmas kicks in.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se mere hverdagslykke her

2 tanker om “De små lykkebidder med salt og sødt

  1. Jeg elsker dine mange små søde julestemnings glimt 🙂
    Dejlige børn og en smuk stage 🙂
    Jeg er også så småt begyndt med julestemningen.
    Glædelig juletid.

    1. Du er altid så sød med dine kommentarer. Tak for det ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.