Udgivet i Skriv en kommentar

Dette års ønskeseddel

 

English recap

Ønskesedlen skal til at sendes ud, så jeg har været i gang med at grifle mine ønsker ned, tænke og gruble, strege ud igen og nu endelig have fundet årets ønsker. Måske du har brug for inspiration?

(Indlægget indeholder annoncelinks)

Jeg bliver rykket for ønsker fra alle kanter, og selvom jeg faktisk ønsker mig utroligt mange ting, så er det som altid svært for mig at få lavet den ønskeseddel. Det er begrænsningens kunst, som jeg udfordres af – det har aldrig været min styrke – men her er et uddrag af min ønskeseddel i år, som måske kan give dig lidt inspiration til din?

Inspiration til årets ønskeseddel

Jeg har igen i år ønsker i velværegenren, dels er der produkter, som der bare ikke er råd til, når man lige er sprunget ud som selvstændig, dels gør det mig bare utroligt glad at få lækre olier, cremer og deslige. Jeg er desuden på udkig efter et lækkert, bordeauxfarvet halstørklæde, helst cashmere, som kan bruges på de dage, hvor det store ternede er for varmt og stort. Jeg har nemligt købt den grå jakke, jeg viste jer her.

 1. Nuxe olien er en absolut favorit i mine beauty rutiner. Den kan bruges i stedet for parfume, som bodyoil eller i håret, og jeg elsker den! Rettelse: Jeg er afhængig af den.
 2. Jeg har i mange år haft Origins Body Lotion på hylden, og det er ikke fordi, der aldrig befinder sig andre, men jeg vender altid tilbage til den. Den er blød, fugtgivende, nem at smøre ud (et must for en dovenlas som mig, der ikke gider kæmpe for det!), og så er den trods alt ikke engang dyr.
 3. Jeg tænker, at det vil være godt at prøve Origins Ginger Body Wash, især sammen med bodylotionen
 4. Jeg synes altså, at den her maxikjole i blonder er lige mig, og nu skal vi jo ligesom til New York til februar, så der kunne jeg da godt tænke mig at stavre lidt rundt i den med min smukke mand ved siden
 5. Min besættelse af velour fortsætter, og nu har jeg kastet kærlige blikke efter disse smaragdgrønne velourbukser fra Gestuz. De er da FAB!
 6. Jeg elsker statement halskæder, så denne i pudderfarver kan jeg i hvert fald lide…
 7. … men denne med sorte, blanke fjer er nu også ret skøn!
 8. En god hverdagskjole, som jeg kan være frisør i – det der med arbejdstøj er pludselig blevet et issue igen, og som frisør skal det både se ud af noget, være behageligt og ikke for dyrt – for det bliver ødelagt af klipperi og farve.
 9. Jeg har længe ønsket mig det fine Big Dot armbånd fra Enamel, så det sidder bestemt fast på ønskesedlen i år. Krydser fingre for, at det ligger under træet i år
 10. De støvler her fra Kavat kunne jeg simpelthen flytte ind i. De minder om et par retrostøvler, som ikke overlevede, da vi havde oversvømmelse i kælderen for år tilbage, og som jeg har savnet lige siden
 11. Jeg har til gode at prøve ansigtscremen fra Rudolph Care, men jeg er sikker på, jeg vil blive glad for den – de andre ting, jeg har prøvet fra serien har været top dejlige…
 12. … derfor ønsker jeg mig også øjencremen fra Rudolph Care (er sgu blevet gammel!)
 13. Og Cleansing Foam, som er nem at vaske med i badet – ikke mindst denne i rejsestørrelse, som er god til sportstasken
 14. Den spinkle halskæde er jeg nødt til at ønske mig, efter at min egen knækkede forleden dag. Den har boet på mig hele sommeren, og jeg føler ikke rigtig, jeg er færdigmad den endnu. Den hedder Gold Coin og er fra Enamel
 15. Gummistøvler – noget jeg mangler mange gange om måneden, men af en eller anden grund ikke køber?! Nu har jeg kigget på mange par, og disse fra Tretorn er mine favoritter. Håber de ligger under træet til mig i år.
 16. Det fine armbånd har jeg vist jer for nylig, og jeg synes det er super sødt. Det er et tyndt guldarmbånd fra Julie Sandlau
 17. Der går lidt sport i ønskerne også, selvom jeg langtfra føler mig særlig sporty, men jeg er vild med de her løbetights med blomsterprint, som jeg gerne vil hoppe i, når jeg dyrker Bodyflow
 18. Jeg er vild med guidebøgerne fra Cereal, men de har været udsolgt et stykke tid. De har dog lovet, at de kommer på shoppen her i december, så jeg krydser fingre for det. Den med New York virker mest aktuel for os lige nu
 19. Til sportslooket ønsker jeg mig en sort yogabluse fra H&M
 20. Som lækkert table supplement og til henkastede læseaftenener skal jeg helt sikkert have fingrene i den seneste Kinfolk Home bog, som netop er smidt på gaden. Den er billigst her
 21. Sidst men ikke mindst, så springer jeg lykkelig i disse lækre trænings sneaks fra Nike – som jeg rent faktisk mangler, eftersom de gamle er slidt ned. Det lyder meget blæret ikk? Men de er så bare over 8 år gamle …

Foruden de viste ønsker, så har jeg denne slowjuicer på radaren. Den skulle angiveligt være ret fornuftig i kvaliteten, og eftersom prisen er temmelig god i forhold til alle de andre slowjuicere på markedet, så ligner det jo et kup uden lige. Grøntsagsjuice hver dag, det kan kun blive godt!

Natten har været ubarmhjertig med et barn i sengen, som græd og ikke sov. Nu sidder hun og jeg helt matte i sofaen, mens søster og far er taget afsted. Fredag aftenbliver nok en slatten af slagsen ♥

English recap

It’s that time of the year where the wish lists are to be send out and I have been doing a lot of thinking to find some things that would really make me happy to find under the Christmas Tree 

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.