Udgivet i 1 kommentar

DIY – Smukke grene med glitrende frost

DIY - Smukke grene med glitrende frost

English recap

Her kommer verdens nemmeste og måske også fineste DIY. Giv et par fine grene glitrende frost og brug dem til at pynte dine julegaver, lave dekorationer, bordkort eller bare hænge pynt på.

Jeg er vild med de her grene, og har faktisk fantaseret om at lave dem siden sidste jul. Nu blev det tid, og jeg må tilstå, at de blev endnu pænere i virkeligheden, end jeg havde forestillet mig. Faktisk har jeg lyst til at lave smykker af dem også, men det holder de trods alt ikke til. De er nemme at lave, det viser jeg her

DIY - Smukke grene med glitrende frost DIY - Smukke grene med glitrende frost

Du skal en tur til blomsterhandleren for at købe de smukke lavgrene, som de hedder, og så skal du have fingrene i en klar lim og noget glimmer. Når først de ting er i hus, kan du kaste dig over projektet, som ikke tager lang tid. Mangler du hobbyprodukter, så kig forbi CC Hobby eller Panduro Hobby, som begge har et stort online udvalg. Det glitter, jeg har brugt er fra Panduro og lavet af genbrugt plastik.

DIY - Smukke grene med glitrende frost DIY - Smukke grene med glitrende frost

Læg et underlag, som fanger det meste af det glimmer, som rammer ved siden af. Lim nu tilfældigt på grenens overside, og drys med glimmer og eventuelt kunstig sne. Fortsæt på alle de grene, du nu engang har lyst til, og prøv eventuelt også på andre typer af grene. Jeg snuppede et par lærkegrene også, men de bliver altså ikke lige så eventyrlige som lavgrenene.

DIY - Smukke grene med glitrende frost DIY - Smukke grene med glitrende frost DIY - Smukke grene med glitrende frost DIY - Smukke grene med glitrende frost

Når de er tørre kan du eventuelt afslutte med hårlak, der fikserer glimmeret, så det ikke flyver rundt i hele stuen. Det har jeg en (sviger)familie, som vil værdsætte, hvis de ender på julegaverne. De færdige grene kan bruges til mangt og meget, og jeg selv påtænker i første omgang at lave dekorationer med dem, meeen det kunne da også ende med at være servietpynt på et julebord eller som sagt pynt på årets julegaver.

Jeg har allerede gjort mig nogle tanker om, hvordan julegaverne skal se ud i år, men der kan sagtens nå at komme nye ideer til  inden vi når jul. De første julegaver er dog allerede i hus, hvad med dig? Er du gået i gang mon? ♥

English recap

Here comes the world’s easiest and perhaps finest DIY. With the fine frost branches you can easily decorate your christmas gifts, make decorations, place cards or just hang ornaments on them.

First buy the beautiful branches and then find your glue and glitter and you’re set to go. Glue randomly on the side turning up of your branch then sprinkle with glitter. Continue on more branches and leave them to dry.

When dry you may want to finish with hairspray that fixes the glitter to not fly around the room. My family that will definitely appreciate a fixation if the branches ends up on christmas presents. The finished pieces can be used for many things, and I intend to initially make decorations with them, but it could also end up being napkin ornaments on a Christmas table or as mentioned ornaments on this year’s Christmas gifts.

I have already thoughts on how the Christmas presents should look this year, but new ideas could possibly appear before we reach christmas. The first Christmas gifts have though been bought , how about you? Are you doing some christmas prep pings I wonder?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

1 tanke om “DIY – Smukke grene med glitrende frost

  1. Det var da en god ide, de super fine 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.