Færdig sovekrog i det nye børneværelse

 
English recap
Jeg har glædet mig til at kunne vise lidt mere, og nu er sovekrogen endelig færdig, så jeg kan vise lidt mere fra både Freja og Annas børneværelse.

Selvom vi stadig mangler nogle ting, før vi synes værelserne er færdige, så begynder det nu at ligne noget. Jeg har fokuseret mest på sengemiljøet indtil nu. Jeg er af den overbevisning at børns søvn og ro afhænger af et trygt og velfungerende miljø, så vi har altid prioriteret sengekrogen frem for alt.

2015-11-15 22.13.222015-11-15 22.13.432015-11-15 22.13.31

Jeg købte engang sidste år de sjove paphuse, men fandt aldrig rigtig noget at bruge dem til. Nu har jeg sømmet dem op ved pigernes seng, firret elastik på tværs gennem nogle huller jeg lavede i æskens sider, og sådan kan en bamse eller nusseklud være lige ved hånden. Pigerne synes, det er super sjovt!

2015-11-15 22.15.54

På 2 af værelsernes vægge har jeg malet med en grå-lilla farve, som dels bidrager til at samle sovekrogen, men farven giver også ro. Bogkasserne er fra Trævarefabrikkernes udsalg og de har fået en gang sart rosa maling, som klæder det lyse ubehandlede træ.

Billederne har vi haft længe, og vi er stadig glade for dem. Det er en fin streg hun har hende Kerry, og hvis du også kan lide dem, kan de købes her.

2015-11-15 22.13.532015-11-15 22.14.492015-11-15 22.14.28

Happy lights lyskæden og den søde Hello Kitty natlampe har været nogle af de bedste investeringer til vores piger. Kittylampen lyser med små ikoner i nogle få minutter, hvorefter den slukker automatisk, hvorimod lyskæden er tændt hele natten. Vi skal have købt en ekstra nu, så de fortsat har en til natten begge to.

Et andet indkøb som venter, er et tæppe, som kan lægges på begge værelser. Jeg synes, det giver lidt mere hygge når der skal leges på gulvet, som godt kan virke lidt koldt. Jeg har flere i kikkerten, men er nok mest lun på det her korthårede ryatæppe, som virker hyggeligt og samtidig kan fås i flere farver. Desuden tænker jeg mere og mere på de smarte kattehuse, jeg viste jer her. Det ville da være fint, ikke? Og nåhhh ja, så skal de også have et skrivebord hver…

Nå, men når ellers de sidste detaljer falder helt på plads, så venter de sidste detaljer i vores eget soveværelse. Det venter nemlig også, men det handler jo om børnene først og fremmest ikke? 

English recap

I have been looking forward to sharing some pictures and the sleeping arrangement is finished I can show a little more of both Freja and Anna’s children’s room.

We still have some things before we think the rooms are finished, but for starters I have focused mainly on the sleeping arrangements. I am of the conviction that children’s sleep and peace depends on a safe and calm environment, so we have always prioritized the bed- and sleeping areas above all.

On two of the rooms walls I painted with a gray-purple color, which partly contributes to assemble the sleeping arrangement and also creates peace with its depth. Book cases are from Trævarefabrikkernes Udsalg and they have been decorated on the inside with a pale pink goes very well together with the bright untreated wood.

We have been extremely pleased with our Happy Lights light chain and the cute Hello Kitty night light. One thing we want to buy is a carpet that can be laid on both rooms and I’m considering this cozy one, and also I’m really concidering some of the cool cat houses, I shared with you a couple of weeks ago.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Se flere indlæg med børneværelser her

madplan

Follow:
Share:

5 Comments

 1. 16. november 2015 / 17:46

  Det er blevet en rigtig skøn sovekrog 🙂
  Med bamsebo og plads til bøger og dukke 🙂
  Sødt lille tøjstativ også 🙂
  Aften hilsner herfra og glæder mig til at se mere.

 2. 16. november 2015 / 21:20

  Hvor er det blevet fint, ser rigtig hyggeligt ud,. har lige et spørgsmål hvordan har i fået den streg så lige over, altså den malet væg 🙂

 3. Sine
  16. november 2015 / 21:39

  Fedt indlæg:-). Det er blevet rigtig hyggeligt. Laver du ik et separat indlæg m de forskellige tæpper du overvejer, synes det er så svært at finde pæne tæpper til børneværelset? PS dit link til tæppe virker ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.