Udgivet i Skriv en kommentar

Hvis du synes, her blev stille

03be-0cfd-5cb0-4733

English recap

Og pludselig blev jeg ramt med en pil og satte straks fokus på noget andet end bloggen. Dog kun for en stund, men læs hvad der optager mig…

Hvis du synes, her pludselig blev stille på bloggen, er det såmænd bare fordi, at jeg lige har fået nyheden om, at udsalget hos Black Swan starter den 26. november. Det betyder jo, at jeg lige skal forberede mit stativ, nogle samleordrer og et åben hus arrangement.

Jeg ser frem til at afslutte sæsonen, og jeg skal da også selv have gjort mine sidste indkøb til basisgarderoben. Måske jeg også lige køber et par julegaver?

Der er i hvert fald ved at være fint styr på det hele nu, og skulle du have lyst, kan du finde mere info på min Black Swan facebookgruppe her. Du har jo muligheden for at fylde ud med manglerne i din basisgarderobe, som jeg tidligere har lavet en guide til. Billederne viser mine absolutte favoritter fra denne sæson.

4322-6460-7ac3-b047 2015-08-24 08.48.22

Allerede senere i dag håber jeg at vende tilbage med et indlæg, som jeg går og bøvler lidt med. Det handler om tvillinger og de valg, man som tvillingeforældre nogle gange bøvler med. Om det lykkes mig at få det samlet til noget , der giver mening i dag, tør jeg ikke love dog.

Jeg er hoppet på en bus for at deltage i et blomstrende presseevent – iført blød buks og sneakers vel at mærke. Bloggere kan vel også holde Casual Friday eller?

English recap

If you’re wondering why the blog all of a sudden went quiet it’s because I receiver an announcement about the Black Swan sale starting at the end of this month. As one of their employees I had to do some planning – today I’m back online but right now attending a press showing. I hope to be back later otherwise tomorrow with everyday happiness.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold

Find mere inspiration til klædeskabet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.