Udgivet i Skriv en kommentar

I november vil jeg gerne

IMG_1948

November er for mig måneden, hvor julens forberedelser starter. Jeg elsker ideen om at bage i december, have tid til de hyggelige ting som børnearrangementer, nisselege, indpakning og bestemt også at finde de rette, personlige gaver, men jeg nægter at gå ned med stress på grund af julen, så planlægningen er min ven. Nu dkal alt jo ikke være jul endnu, og det sniger sig da også andre ting ind på min liste over ting, jeg kunne tænke mig at nå…

I november vil jeg gerne

 • Lave småkagedej, som jeg kan fryse ned, så det er klar til at hive ud, når det lige passer ind at rulle og udstikke kager med børnene
 • Udvikle glutenfri varianter af mine favorit juleopskrifter
 • Invitere vennerne til adventshyggearrangement
 • Spise sunde frokoster og få styr på mine hverdagsrutiner igen
 • Blive færdig med vores soveværelse
 • Blive færdig med pigernes værelser, som stadig mangler temmelig meget
 • Lave årets adventskrans
 • Pynte vores hjem op til julen
 • Have gang i gode træningsrutiner igen (mon så ikke kosten følger trop??). Starter i dag og er i skrivende stund på vej ud af døren … Skulderklap til mig selv
 • Købe de første julegaver – som jeg har nævnt tidligere, er jeg stor fan af at shoppe uden for ønskesedlerne, men det kræver jo lidt mere tid
 • Jeg kunne altså også godt tænke mig en tur i det Kongelige for at se Nøddeknækkeren, som endnu aldrig har oplevet. Forestillingen er for lang til pigerne endnu, men måske jeg kunne finde mig en date til formålet

2015-11-01 03.46.20IMG_5577.JPGAdventskrans med naturens materialer 1

En af de ting, jeg også vil gøre – ikke bare i november, men noget jeg generelt vil prøve at gøre fremover, er at give flere komplimenter og glæde andre. Altså ikke kunstige komplimenter, men det sker ret ofte, at jeg holder et kompliment tilbage overfor fremmede, fordi jeg bliver for genert, eller måske bare er meget dansk og berøringsangst. Jeg får ofte smilt til fremmede, hvor jeg antager, at de mærker venligheden, men hvad ville der ske negativt ved lige at sige det pæne om dem, som nu engang fik mig til at smile til dem?! Jeg vil vædde på, at du ved, hvad jeg mener, gør du ikke? 

Apropos planlægning, så er jeg igang med at lave en gratis family planner for 2016, ligesom I fik sidste år. Jeg ved ikke endnu, hvornår jeg kan have den klar, men nu ved I, den kommer ♥

English recap: November has begun and I already know how I wish to play with it. Some christmas plannings will definately be on the list, but also I hope to finish decorating and sorting in the kids rooms and our new bedroom. Personally my focus lies on getting back to some healthy routines after a rather long period of not training and eating unhealthy. Wish me luck with that. What’s on your list for november? 

…………

LINKS & CREDITS
Photos & graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Vil du se mine lykkestunder, så klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.