fbpx

Julekalender med masser af give aways

Pakkekalender_DIY.png

English recap

Der er en kæmpe julekalender på vej til dig, som læser med, og nu kan jeg endelig løfte sløret for, hvem de mange fede og attraktive sponsorer er i de 24 give aways.

Jeg har glædet mig til kunne løfte sløret for den store julekalender, jeg har i ærmet til jer. Jeg har slået mig sammen med Guld.log, Bastabum, Aniston.dk, Miss Jeanett og P for Pernille for at kunne lave en top tjekket julekalender til dig, som læser med. Hver dag åbnes en låge hos en af os, hvor vi hver især har taget ansvaret for at finde 4 sponsorer, som matcher vores blog – alle udvalgte sponsorer har smidt attraktive præmier afsted til julekalenderen. Nedenfor ser I et overblik over sponsorerne, og der er tydeligvis tale om mange lækre brands og webshops. Jeg må i øvrigt indrømme, at der er flere af præmierne, som jeg virkelig godt gad at vinde selv, men hvad der bliver at vinde fra de enkelte, må I vente med at se.

Julekalender

Sådan fungerer vores julekalender

Hver dag fra den 1. december og frem til jul vil en af os åbne en låge med en præmie, som vi selektivt har håndplukket, fordi vi mener, det vil falde i god smag hos vores læsere. Lågen er et blogindlæg. De dage, hvor lågen ikke åbnes hos mig, sørger jeg for at give jer besked om, hvor I skal klikke hen, for at finde dagens låge. Sagt med andre ord: Følger du BY BAK, så fortsætter du bare med det – jeg skal nok sørge for, at du får mulighed for at finde og deltage i alle de give aways, du har lyst til.

Mine sponsorer er Pillivuyt, Kristina Dam Studio, Broste Copenhagen og Kähler Design. Jeg tilstår det gerne, men jeg har virkelig optur over de fede præmier, og jeg kan næsten ikke vente med at åbne for den første låge i næste uge.

Hvis du ikke er den store konkurrence-haj, så tag det bare roligt. Kun 4 af de i alt 24 give aways er her på bloggen, så jeg vil dagligt levere indhold i samme ånd og stil, som du er vant til ♥

English recap

I have been looking forward to share what I have in store for you. I teamed up with Guld.log, Bastabum, Aniston.dk, Miss Jeanett and P Pernille in order to make a top tuned advent calendar for our readers so from december 1st and forward we will each day have a give away for you to participate in. We are each responsible for finding four sponsors who match our blog and those chosen sponsors have thrown attractive prizes into our Advent calendar. I must also admit that there are many prizes that I would love to win myself, but even more the thought of one of you readers getting an early christmas gift makes me thrilled.

My sponsors are Pillivuyt, Kristina Dam Studio, Broste Copenhagen and Kähler Design, and I can hardly wait to open the post the first give away next week.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest


Follow:
Share:

2 Comments

  1. Kirstine
    29. november 2015 / 21:25

    Hvor spændende!! Det vil jeg glæde mig til 😀

  2. Nadia WH
    30. november 2015 / 21:20

    Wauw det lyder for vildt… Glæder mig til at se hvad lågerne byder på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.