Udgivet i Skriv en kommentar

Julet design fra Kähler og Louise Roe

louise_roe_060615_301711+kopi

Jeg hylder 3 nyheder fra dansk designs store brands – alle nogle julede slags, som kan kaste glans og fryd over dit hjem den kommende tid. 

Endelig nærmer sig tiden hvor vi kan støve kasserne af med julepynten. Om det er gamle arvestykker, design eller en børnenes kreationer, så er det jo netop nu, at vi hengiver os med følelserne uden på tøjet til en hyggestund hvor huset bliver pyntet.

Skal du supplere kassens indhold, så er der god mulighed for at finde nogle nyheder fra nogle af Danmarks store brands, og det er netop nogle af dem, jeg har samlet her i indlægget.

Omaggio fra Kähler

De populære striber udkommer nu i en ultra populær serie med guld- sølvstriber, hvor der blandt andet kommer stager og julekugler til. De bliver jo ikke til at komme uden om, det er jeg helt sikker på, og selvom jeg aldrig rigtig hoppede med på guld-dillen dengang med jubilæumsvaserne, så må jeg tilstå, at jeg er ret vild med dem som juletræskugler. Bonusinfo: Alle striberne er håndmalede – hver eneste én! Du kan købe striberne i guld hos Royal Design, Cahetu og Modern Mood, som dog ikke har juletræskuglerne.

IMG_0388.JPGOmaggio Christmas Baubles Gold 1 Omaggio Christmas Baubles Silver (close) Omaggio Vases H80 and Candle Holder H160 Gold

Louise Roe

Traditionen tro udkommer Louise Roe også med en julekollektion, og denne med glaskugler i tyk, farvet kvalitet, ja dem har jeg set mig lun på. Ikke mindst hænger de jo misundelsesværdigt smukt der på træet i vinduet. Jeg har endnu ikke fundet dem online nogen steder, men mon ikke de snart dukker op?

louise_roe_060615_301711+kopilouise_roe_070715_305101+kopi louise_roe_070715_305061+kopi

Nobili fra Kähler

Ja, der er flere nyheder fra Kähler, som jeg føler for at fremhæve. Med simple former, fine farver og en næsten appetitlig glasur tror jeg også vi får disse træer og juletræskugler at se i mangen et dansk hjem denne jul. Nobiliserien er ny og kan blandt andet købes hos Royal Design.

Nobili Candle Holders H180 Steel H245 Ice and H285 Forest 1 (close) Nobili Decoration Baubles Jade 1 Nobili Decoration Baubles Jade and White 1 Nobili Decoration Baubles Lilac 1

Jeg har aldrig været med på lyshus-dillen, så selvom jeg synes rigtig godt om de lysende træer, må jeg tilstå at det mest af alt er kuglerne, der trækker i mig. De vil begå sig godt i min øvrige stil, og især et par grene med fyregran vil være smukke med Nobili kuglerne.

Lørdagen skal i gang og vi skal være asociale i dag. Børneværelserne skal udsættes for lidt mere omflytning, pigerne skal til ballet og så skal vi også bare slappe lidt af 

English recap: Time to get into that christmas spirit, are you ready? Presenting to you 3 news from danish design brands Kähler and Louise Roe. Silver and Golden stripes, green glaces, thick glass in dusty shades and bringing in the light. My favorite? The Nobili ornaments!

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Kähler and Louise Roe
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget ideholder annoncelinks / This post contains adlinks

Er du klar til mere jul, så se her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.