Kreativ med emballage

IMG_2207

English recap

Kreativ på den børnevenlige facon, hvor vi bruger brugt emballage til at lave sjove og fine projekter. Se vores eksempler, men kom endelig også med dit forslag selv – jeg er løbet tør for ideer.

I rigtig lang tid har Anna samlet toiletpapirsruller i en skuffe. “Hvornår kan vi lave noget kreativt?” spørger hun mig flere gange om ugen. Det er lidt af en drøm, der går i opfyldelse for mig – siden de lå i min mave har jeg set frem til at dele de stunder med papir, saks, stof, glimmer og meget mere.

Find flere kreative ideer og guides lige her

Tid er selvfølgelig en faktor for hvor ofte det kan lade sig gøre, mest fordi jeg synes, det kræver overskud at hive det hele frem. Vi har ikke system i alle kreasagerne og skal derfor altid lede efter limen eller børnesaksen. Det alene kan sætte en stopper for projektet sådan en hverdagseftermiddag, hvilket jeg hader. Skuffelsen hos pigerne er ikke til at tage fejl af, og jeg vil jo egentlig også gerne selv.

Nogle af de ting, vi synes er sjove at lege med herhjemme, det er emballage, som kan forvandles til fine ting. Tilbage i foråret så I, hvordan vi meget simpelt havde sået karse i en æggebakke, og her kan I se en anden karse-potte og et par tændstikæsker, som er blevet pyntet og har fået en beboer…

IMG_2206 IMG_22052015-11-15 04.23.48

Nu ligger jeg så inde med hele den her utroligt sexede bunke af toiletpapirsruller, som Anna rigtig gerne vil være kreativ med, og pludselig synes jeg selv at være løbet tør for gode ideer. Hun vil gerne lave en rasledims, hvilket jo er et ønske, der nemt kan indfries, men hvad kan man ellers lave af fine ting? Input modtages med kyshånd, hvis du har ideer?

I tror, det er løgn (nej nok ikke?!), men vi er nået så meget videre med de nye værelser i dag. Det begynder at ligne noget, og det er virkelig en tilfredsstillelse at gå derind nu. Jeg mangler et par indkøb før de sidste detaljer er på plads, og så glæder jeg mig meget til at vise jer resultatet ♥

English recap

For very long time now Anna has collected toilet paper rolls in a drawer. “When can we do something creative?” she asks me several times a week. It is a bit of a dream come true for me – since they were in my stomach, I looked forward to sharing those moments with paper, scissors, fabric, glitter and more. Time is obviously a factor in how often it can be done, mainly because I think it takes energy to pull it all out. We have no system for our things kreasagerne and there fore we always need to look for something to get started. That alone can put an end to the project such a weekday afternoon, which I hate. The disappointment of the girls are not to be mistaken, but also I really want to do these things more often.

Some of the things we think are fun to play with at home, it’s packaging, which can be turned into fine things. Back in the spring I shared with you how we sowed cress in an egg tray, and here you can see another cress-pot and a couple of matchboxes, which have been decorated and have new residents.

I have this pile of toilet paper rolls that Anna really wants to be creative with, and suddenly I find myself to be run out of good ideas. She would like to make a rattling gizmo, which of course is a wish that can be easily settled, but what else can you do of fine things? Input is received with open arms, if you have ideas?

Today we did more work on the kids rooms and its beginning to look like actual rooms. Only a couple of investments are missing and then I can’t wait to share the results with you guys

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere inspiration til kreative projekter her


madplan
Follow:
Share:

1 Comment

  1. 16. november 2015 / 22:42

    Foruden at bruge dem til at pakke små gaver ind i så kan man folde ugler og pingviner af dem eller bygge en borg med tårne og det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.