0   34
0   97
4   115
16   199
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Lykkebidder fra den seneste uge


English recap

Hverdagslykke med blandede følelser og så ønsker jeg alle en næstekærlig lørdag.

Pyhh, man skal lige gemme væk, at der er alt for mange bekymringer og ulykker i verden – jeg ser lidt nyheder, men så må jeg også forskanse mig i min lyserøde verden af små ligegyldige lyksaligheder, for jeg kan ikke rumme alt det dårlige. Jeg gik i seng med kvalme forleden dag – sorgen er for tung, usikkerheden for sigende og angsten ubærlig. Jeg håber ikke, nogen tager mig det ilde op, at jeg her serverer en omgang småtingslykke, som er let og ubekymret.

 // I skrivende stund nyder jeg en stund for mig selv. Godt nok i garderoben mens pigerne danser ballet, men med mig har jeg Femina a.k.a. Inspiration til adventskransen og en stor cappucino //

  // Jeg hygger rundt i ny blød buks fra H&M, som går perfekt med ny blød strik fra September Salon, som igen matches fuldent med oldgammel jerseyblazer fra H&M og yndlingstørklæde fra Zara //

2015-11-17 01.29.29 // Jeg storhyggede med en tur til den lokale blomsterhandel, hvor jeg fik fyldt op med grene, mos og andre lækkerheder. Jeg skal bruge dem til at lave en af mine julekalenderlåger klar. Der kommer nemlig en giga-fantastisk julekalender til jer i år med fede præmier – begynd bare at glæd jer. Lavgrenene her har fået frost på grenene, se mere om det her //

2015-11-17 23.01.10   // Jeg har også gang i bage- og konfektværkstedet, for om en uge tropper vennerne op til årets adventshygge. Her er det Bountykugler med glitter på toppen, lavet efter denne opskrift på Bounty //

  // Pigerne hygger noget så meget med deres bamsehus, og der flytter ofte en ny beboer ind før sengetid. Det fungerer godt med de nye værelser, og pigerne virker glade for at være i dem. Nu skal vi se at få de sidste detaljer på plads //

  // Hos Normann Copenhagen, hvor man altid er garanteret en wow-oplevelse rent dekorationsmæssigt, havde de inviteret til et dækket julebord under temaet “en mørk og mystisk skov”. Det var sgu i orden og meget inspirerende for en gangs skyld at se noget andet end hvidt-i-hvidt //

Ligesom jeg sidste uge holdt fridag med Anna, var det denne uge blevet Frejas tur. Vi var i biografen at se Albert, som var en rigtig fin film med banditter, sejr og sjov. 

I dag skal pigerne til deres første børnefødselsdag, altså sådan med invitation og uden forældre. Det er jo helt vildt, så har jeg lige nogle timer for mig selv – hurra, send flere invitationer 

English recap
The recent week has been a mix of frustrations, anger and small sized happiness. The situation with terror, refugees and war has grown to a size that really affects me. I am trying to keep my eyes on a the ball still and enjoy the little things like reading a magazine, making sweets for an advent event coming up, relaxing in soft clothes and much more of course.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere opskrifter på drinks og snacks her

Follow:
0
Share:

2 Comments

 1. 21. november 2015 / 13:12

  Dine lykkebidder er dejlige – uanset hvad de indeholder er der altid en ro over dem, og det er prisværdigt. 🙂

  Hvordan går det med at være selvstændig? Jeg er virkelig nysgerrig – også selvom det ikke er så længe siden, du fortalte lidt om det. Jeg tænker mere på, hvordan du strukturerer din dag, så den bliver rar og givende.

  • 24. november 2015 / 18:29

   Hej Karina.
   Tak for de søde ord, det var godt nok dejligt at læse. Det går rigtig godt med livet som selvstændig og vi nyder som familie at kunne prioritere hverdagens gerninger ud fra vores egne behov i stedet for en arbejdsplads’. Selvfølgelig skal jeg også prioritere forretningen, og indtil nu har jeg ikke haft faste åbningstider, fordi jeg ville sikre at være der, når der var efterspørgsel. Nu er jeg dog landet i nogle faste rammer med lukkedag, længe-åbent-dag og lørdage, så nu kan vi også planlægge os ud af forskellige ting.

   Du spørger hvordan jeg strukturerer dagen, så den er rar og givende. Jeg ved godt, det lyder rosenrødt, men det føler jeg faktisk at alle mine dage er – jeg laver noget, jeg kan lide, jeg bestemmer selv, og jeg har god samvittighed overfor mig selv som mor, og det er altså der mine værdier og prioriterer ligger lige nu. 🙂

   Jeg håber, det giver dig lidt mere svar? Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.