Udgivet i Skriv en kommentar

Mine seneste pins

Om min visuelle afhængighed, gennemskuelige actions og overspringshandlinger.

Jeg tilbragte lige en halv time med Pinterest her til morgen, lige før mine kunder skulle komme, og det slog mig, hvor gennemskuelig jeg er blevet – i hvert fald når jeg søger inspiration.

Der er en helt bestemt farveskala ved mine seneste pins. Det lugter af basisgarderobe med et twist, desserter, og så sniger der sig langsomt lidt jul ind også. Bortset fra det, er det så ikke bare typisk at bruge Pinterest som overspringshandling, når man i virkeligheden kunne bruge den halve time på noget fornuftigt og effektivt? Nå, men jeg havde i går også en total off-dag, sådan en hvor jeg intet fik gjort og slet ikke tænkte fornuftige tanker – udover min opskrift på æblekage, så blev der altså ikke produceret noget som helst – sådan er det nok bare ind imellem, og i dag havde jeg åbenbart mest brug for at starte dagen med lidt lækkert for øjet.

Skærmbillede 2015-11-03 08.27.09

For første gang i årevis, er mine tanker ikke engang i nærheden af at klargøre jul – kun lidt til bloggen, men aldeles slet ikke på privatfronten. Meeen, jeg begynder så småt nu, for jeg kan jo bedst lide at være vel-planlagt. Er du mon gået i gang?

Husk at du kan følge med på Pinterest også, min profil hedder bare BYBAK, og jeg pinner hver uge – det er sådan jeg slapper bedst af, ved bare at suse gennem al den lækre inspiration ♥

English recap: Want to follow me on Pinterest too? My profile name i BYBAK and I love to pin – it makes me relax so I find the time every week.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.