Udgivet i Skriv en kommentar

Mit hjem i dag

IMG_2532Foto: Dorte Bak ©

English recap

Rolige glimt fra en dag fuld af roligt kaos. Her deler jeg et par yndlingsvinkler fra mit hjem i dag.

I dag har været turbulent på en uventet måde. Ikke nok med at min mand skulle til en begravelse, så endte jeg med at måtte aflyse en kunde, fordi Anna vågnede med næsten 40 i feber og skulle til lægen. Stakkels lille slatne pige – hun har sovet hele dagen og gjort mig blød om hjertet. Vi måtte hidkalde mormor til en surprise-hentning af Freja, fordi manden ikke kunne nå tilbage efter begravelsen, og jeg ikke ville byde Anna en gåtur, når hun jo slet ikke kunne hænge sammen. Tak skæbne hvor er vi dog heldige og taknemmelige for at have min mor lige i nærheden!

Jeg har knipset et par billeder fra mit hjem, som det står i dag. Altså ikke rodet, krummerne og alle de tomme kaffekopper, men de små vinkler og syn, som jeg bliver glad af at få øje på. 

2015-11-26 04.58.48 2015-11-26 04.57.18 2015-11-26 05.00.11 2015-11-26 05.01.31 2015-11-26 05.03.38 2015-11-26 05.00.59 2015-11-26 05.03.24

Den smukke keramikstage er fra mit barndomshjem, og jeg har fået lov at låne den. Jeg er lykkelig over at have den stående, og synes den er vanvittig smuk. 

Jeg har lavet en dekoration med sukkulenter, hvilket jeg for længe siden lagde planer om, da jeg delte min inspiration om palmer og deslige fra sydens sol. Den kan få lov at stå på bordet i stedet for en vase med blomster. Ellers går der grene i den herhjemme – bomuldsgrene, tørrede eucalyptusgrene, lærkegrene og gran. Hurra for det og hold op, hvor jeg nyder de grønne pletter i huset. Størst er nu stadig glæden over de super glade og fine sommerpiger, som hænger i vores stue.

Der er ved at falde ro på herhjemme, og jeg vil bruge aftenen på at skrive ønskesedlen færdig og at indberette moms. Gab altså, men den slags slipper man ikke for, hvis man vil være selvstændig ♥

English recap

Today has been turbulent in an unexpected way. My husband needed to attend a funeral, and I ended up having to cancel a customer because Anna woke up with high fever. Poor little girl – she slept all day and made me soft-hearted. We had to call grandmother so she could pic up Freja from the kindergarten. Thank God for udøs having my mother close by!

I snapped a few pictures from my home, as it stands today. Well not the messy parts of course, but the views that I enjoy notizing.

The beautiful ceramics candleholder is from my childhood home, and I have been allowed to borrow it. I just love to have it in my home

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.