My pink collection

  

English recap

Søndag startede skørt, og endte med at jeg oprettede en ny Instagramprofil. Måske du vil kigge med?

Jeg har oprettet en ny profil på Instagram, hvor jeg samler alle mine lyserøde perler. Jeg er efterhånden blevet bevidst om, at den rosa farve virkelig sætter positive spor i mig, så det føles helt svævende og rart at samle de lyserøde skatte i én profil.

 

Hvis du vil kigge med hedder profilen @mypinkcollection, og der ligger allerede lidt af det fine rosafarvede

Jeg ønsker dig en dejlig søndag, min starter med stærk kaffe, for jeg blev vækket kl 4.44 af snottede børn og sultne katte 

English recap

I created a new profile on Instagram. It’s called @mypinkprofile and will become a place for me to collect treasures in the rose and pink color range as I’ve experienced this color to give me such positive mind

……………

LINKS & CREDITS:
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Flere indlæg om tvillinger finder du her

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.