Udgivet i Skriv en kommentar

Om en sofa i min yndlingsfarve

Om en sofa i min yndlingsfarveFoto: Dorte Bak ©

English recap

Lidt om en sofa, som kommer i min yndlingsfarve og et modig materialevalg. Men jeg har også en lille afsløring til jer i dag – eller skal vi kalde det en teaser?

Det er ikke en hemmelighed for nogen, der følger bare en lille smule med på BY BAK, at jeg er vild med blåt, måske heller ikke at velour står højt på min liste over dekadente materialer til hjemmet. Derfor skal der heller ikke meget tvivl være om, at jeg er vild med de nyeste skud på stammen hos Sofakompagniet – en sofa og en puf designet af Christiane Schaumburg-Müller, som hun har designet til sit eget hjem, der manglede lidt farve.

Sofaen hedder Frederiksberg og puffen hedder No. 4, begge navne er med reference til Christianes barndomshjem på Frederiksberg. Puffen er en stor, rund puf med justerbare ben, og den fremstår i skinnende blå velour. En rigtig petroleums-smuk blå endda! Jeg kan især godt lide, at der er leget med 3 nuancer af blå of med forskellige materialer. Det betyder for de to møbler, at de ikke fremstår som et sæt, og det er i min bog et stort plus. Jeg er ikke glad for sæt.

Om en sofa i min yndlingsfarveFoto via SofakompagnietOm en sofa i min yndlingsfarveFoto: Dorte Bak ©

Jeg har for nyligt delt et indlæg med fede sofaer i alle prisklasser, hvor jeg også fokuserede på farver og materialer, herunder velour. Jeg kunne altså godt finde plads til en veloursofa i mit hjem – eller 2 faktisk, for jeg drømmer om at have 2 sofaer overfor hinanden, så vi kan skabe et rigtig hyggeligt stuemiljø med plads til både slængeri og mange gæster.

Jeg har slet ikke fortalt det, men jeg brygger på en alt for lækker julekalender i samarbejde med 5 andre bloggere. Vi har alle fundet de store præmier frem til jer, og jeg kan næsten ikke vente med at introducere jer for håndplukkede sponsorer ♥

English recap

It is not a secret for anyone that follows BY BAK on a regular basis that I love the blue color, also not that velvet holds a place on my list of decadent materials for the home. Of course I therefore also feel an attraction to the new sofa and ottoman from Sofakompagniet designed by Christiane Schaumburg-Müller.

The sofa is called Frederiksberg and the ottoman is called No. 4, both names are in reference to Christiane’s childhood home on Frederiksberg. The large, round ottoman with adjustable legs appears in shiny blue velvet. I especially like that the sofa and ottoman is played with three shades of blue of the different materials. They don’t appear as a set, and that is a big plus in my book.

I recently shared a post with sofas in all price ranges, where I focused on the colors and materials, including velvet. I could very easily find room for a velvet sofa in my home – or two actually, because I’m dreaming of having two sofas facing each other to create a very cozy living environment with room for both relaxation and many guests.

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Sofakompagniet and Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find masser af inspiration til boligen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.