Sådan giver du din bolig en sammenhængende indretning

Sådan giver du din bolig en sammenhængende indretning

Boligen med indretning i kølige farver og rustik charme er kilde til stor inspiraiton for mig personligt, og jeg forestiller mig derfor, at I måske er andre, som vil nyde glimtet fra dette fine hjem. Her er mine tips til hvordan du rammer stilen.

Jeg faldt med det samme for både indretningen og detaljerne, der afslører, at lejligheden er af ældre dato. Jeg elsker et hjem med tilpasninger og overraskelser, fordi det giver et unikt præg. Jeg har altid haft en svaghed for de skæve detaljer og små overraskelser, som ofte findes i ældre huse og bygninger. Det kan være et indbygget skab, en mezzo-etage eller vinduesvægge, der afslører en tid, hvor tyendet stod i køkkenet.

Sådan får du stilen

Der er meget på positivlisten, som du kan konvertere til din egen bolig. Start med at få et overblik over din bolig:

  • Er der en eksisterende rød tråd i alle rum?
  • Hvad er din farvepalette, og hvad stikker ud fra den?
  • Hvad mangler du for at skabe de sidste detaljer, som binder dine rum sammen? Det er en ret svær øvelse, nok mest fordi de fleste (jeg inklusive) har en tendens til at købe per lyst og impuls, og ikke ud fra, hvad der mangler i et rum.

Sådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningSådan giver du din bolig en sammenhængende indretningBilleder via Stadshem

De malede gulve, den kølige farvepalette, som brydes af varmen fra træ, klassiske lysekroner og ægte tæpper, er de bærende elementer i denne boligs indretning. Det er i øvrigt fint at se altanen i efterårsklæder, helt i tråd med mit indlæg om at gøre altanen og terrassen klar til efteråret. Hvis du vil vide mere om, hvordan du får stilen selv, så start med at kigge forbi indlægget fra tidligere på ugen, hvor jeg viste, hvordan du snupper stilen i stuen.

Jeg har lige fået tændt for min egen julegnist – det skete i går, hvor jeg pludselig fik lyst til at købe de første julegaver, begyndte at skrive lister – altså ikke ønskelister, men lister over hvilke ting, jeg skal bage og konfektere, hvad der skal bruges af ingredienser og så videre. I kan godt gøre jer klar til lidt mere julestemning på bloggen fra nu af – er I klar?

Jeg vil smække benene op og nyde fredag aften nu. Jeg håber, du får en fantastisk weekend, hvad end den består af ♥

English recap: This home is such an inspiration to me – I love the vintage details of the house, combined with the cool colors of the decor. They seem to keep a nordic balanced expression though having both dark woods, vintage chandeliers and softness and that is exactly the right balance in my book. Pictures via Stadshem

………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Stadshem
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget ideholder annoncelinks / This post contains adlinks

Find meget mere boliginspiration

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.