Simpel og naturlig dekoration til jul

Simpel og naturlig dekoration til julFoto: Dorte Bak ©

English recap

En simpel og naturlig måde at skabe hyggestemning til jul er denne dekoration, som er lynhurtigt lavet med bare 3 ting i skuffen. Se den fine idé og start blidt med julepyntningen.

Jeg har så småt taget hul på julepyntningen herhjemme, og jeg starter med lidt naturlige dekorationer hist og pist. Så kan det glansfulde julepynt listes ind efterhånden som julen nærmer sig. Jeg er endnu ikke helt parat til juletræskugler og engle, men om en uges tid eller to, så er de velkomne. Til at starte med har jeg lavet et par små stager med pudemos og juletræslys. Jeg har sat mossen i min mormors gamle bageforme og så blot plantet lyset midt i. De står sødt i den ene vindueskarm, og kan nemt flyttes rundt på, hvis man har lyst til det.

Simpel og naturlig dekoration til jul Simpel og naturlig dekoration til jul

Jeg har lidt mindre tid ved bloggen disse dage, dels fordi jeg har travlt med andre opgaver, men også fordi jeg bruger lidt tid på at planlægge de 4 låger, som jeg har ansvaret for i den store fælles julekalender, som jeg nævnte kort for jer forleden dag. Jeg har simpelthen teamet mig selv op med 5 super seje kollegaer, og vi har hver især sørget for at finde 4 lækre præmier hver. Der vil således hver dag i december blive åbnet en låge hos en af os, og dermed får du som læser rig mulighed for at vinde en ekstra lækker julegave til dig selv. Jeg selv har fundet 4 interiør-præmier, som jeg ærligt talt er lidt misundelig på. De er for lækre alle 4, så er det sagt.

Her i eftermiddag skal pigerne have legebesøg, så der bliver vist knald på. Til gengæld tror (håber) jeg, at det frigiver lidt tid til at koge karameller uden for mange forstyrrelser. Det er nemlig ikke en af de ting, som børn kan hjælpe med – det er simpelthen bare for varmt og for kedeligt for dem. PS. Jeg lytter til julemusik ♥

English recap

I have slowly begun to decorate for the season in our home, but in the discreet scale since I don’t feel ready for tinsel and glitter just yet. For starters, I have made a few small candlesticks with cushion moss. I put moss in my grandmother’s old baking tins and simply planted the candle in the center. They are cute in our window and can easily be moved around if you feel like it.

I have a little less time on the blog these days, partly because I’m busy with other tasks, but also because I’m preparing a christmas calendar with cool give away prizes for you guys.  I have teamed up with 5 great blog colleagues, and we have each made sure to find four great prizes. There will every day in December be a new give away to enter if you want.

This afternoon, the girls are having friends over and I’m expecting a ball. On the other hand I suppose (hope) it will give me time to cook caramels without too many distractions. It is not one of the things that children can help with since it’s simply too hot and too boring for them. PS. I’m listening to Christmas carols today

………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se alle indlæg med juleinspiration

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.