Udgivet i Skriv en kommentar

Små lykkebidder fra den seneste tid

Hverdagslykke-2

Endelig fredag, så hvorfor ikke se på den seneste tids hverdagslykke i små glimt.  

/ Jeg har fået mig en ny favorit, og nu pønser jeg på at investere i en juicer, så jeg kan starte dagen med en grøntsagsjuice. Denne er med gulerod, æble og ingefær, og den er aldeles velsmagende /

2015-05-14 04.32.27/ Et stort, sundt smil – det skal man ikke kimse af, og jeg ar lovet at give en heads-up på Zendiums Velgørenhedskampagne, der støtter op om Tandsundhed Uden Grænser. Organisationen driver skoletandplejeprojekter og udsender frivillige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter samt studerende til de fattigste områder i verden, hvor de udøver akut tandbehandling og undervisning i tandsundhed. Hvis du deler et billede på Instagram med #givetsmil, donerer Zendium 50,-kr. ubeskåret til organisationen (op til 150.000,- kr.). Så: Upload i løbet af november og gør en positiv forskel /

IMG_1973/ Grøntsagsjuice versus slik?! Lagermann har gjort sig den uanstændighed at overraske mig med slik – endda af den slags, som jeg virkelig godt kan lide! Jeg har en indre debat kørende for tiden, fordi jeg i den grad er vild med de søde sager, men helst vil fylde mig med sunde energibomber. Indtil videre har jeg dog overgivet mig til lakridskonfekten og de blå retrobidder, og det fortryder jeg altså ikke – jeg fik jo også en juice ikke?! /

/ Jeg nyder synet af de smukke petrea’er dagligt. Har købt dem både i de rosa farver her, og i en mere støvet blålig. De er nu tørrede og står uden vand, og de er altså bare aldeles smukke /

/ Det her er min mor, og hun er en smuk dame med silver-foxy hår. Jeg fik lov at klippe hende sidste uge, og resultatet delte jeg på Schönbaks facebookside – hun fik så mange likes og søde komentarer med på vejen, og jeg er ret sikker på, at det gav hende et boost /

2015-11-01 05.00.30/ Sidste søndag inviterede vi et par venner på spontan eftermiddagshygge med hjemmebagt æblekage. Det er et skønt par, som har en fin historie sammen, og som vi elsker at tilbringe tid sammen med /

Foruden de viste bidder, så er jeg henrykt over at have fået trænet. Det er godt nok bare en enkelt gang, men jeg har det så skønt med det – både mens og her dagen efter. Glæder mig til næste gang, og tror jeg vil prøve at flette en lang gåtur ind i løbet af weekenden også. Mon ikke min familie vil være med til det?

I dag er det fredag, og jeg har lovet pigerne, at vi bager vafler i eftermiddag. Manden har foreslået sushi til aftensmad, og jeg tænker at supplere med en cocktail. Ahhh fredag, du er en ven ♥

English recap: This past week was full of sweets, cake but also some training and a new favorite juice with carrot, apple and ginger. We saw friends we love, I gave my mother a makeover and I get happy feelings every time I see my Petrea flowers.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget har kommercielt indhold, herunder Adlinks

Se mere hverdagslykke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.