Udgivet i Skriv en kommentar

Snup stilen – Julestemning med et nordisk twist

Snup stilen - Julestemning med et nordisk twistPhoto credit: H&M

English recap

Her er nogle fine ideer, som er nemme at efterligne, hvis du gerne vil have en nordisk stil ind over dit julehjem.

De seneste dage har jeg delt nemme tips til, hvordan du fører julestemningen ind i dit hjem uden at skulle bruge en masse ressourcer på projektet. Vi bliver ved de nemme tips, fordi i dag deler jeg tre billeder fra H&M Home, som jeg synes illustrerer meget rammende, hvor let du kan skabe den der nordiske og naturlige julestemning i din bolig.

Snup stilen - Julestemning med et nordisk twist

Drop det rigtige juletræ og hæng i stedet en dusk af fyrretræsgran (eller andet grønt) på en krog. Jeg synes, det er en elegant og diskret måde at dekorere på, uden at der går juletræskugler og glitter i den. De fine transparente glaskugler er søde i en klump og det tykke, grønne bånd får samlingen til at fremstå som et hele. 


Snup stilen - Julestemning med et nordisk twistHvis du ikke er til det meget julede, men mere vil skabe vinterstemning, så stabl lidt brænde og lav en blød stak puder og tæpper. Det kan også være samlet i en rustik kurv, og det er et ganske simpelt, men dekorativt tip, som gør meget.

Snup stilen - Julestemning med et nordisk twist

Tag et fad og stil et lys eller en stage omgivet af et par fine juletræskugler og drys med lidt fra naturen. Det behøver ikke være stjerneanis, men kan også være kogler, nødder, kanelstænger eller noget andet, du synes er fint.

Jeg har i går hængt en lignende grøn dusk op i vores hjem, som den på soveværelsesbilledet længere oppe, og ved at bruge et grønt velourbånd bliver det i den naturlige skala, dog med lidt dekadence. Sådan kan jeg godt lide det. Jeg kan mærke, der sker noget nyt ved min opfattelse af pynt, så selvom jeg i mange år har ligget ret fast i min smag, så har jeg rykket mig. For første gang i mit liv kan jeg for eksempel finde plads til det varmrøde og det grønne, som ellers aldrig har haft en plads hos mig, og så er jeg også positiv over for den “fyldige amerikanske” pynt, for eksempel flirter jeg lidt med denne julepude.

Nå, dagen må i gang, så jeg vil lave mig en kop cappuccino, hoppe i bad og smutte på farten. Jeg har lige et par ting, jeg skal have ordnet før jeg får frisørkunder i stolen senere i dag. Jeg håber, du får en dejlig dag derude ♥

 

English recap

I have added some green branches to our home yesterday using a green velvet ribbon to hang it on a nail. I must admit that something new is happening in my taste when it comes to christmas decorations as I am loving the greens and even a little portion of reds which has never had a place in my home. Also I am feeling the “voluminous American” christmas and at this time for example flirting with this Christmas pillow.

Well, the day has to start now, so I’ll make myself a cup of cappuccino, jump in the shower and jump out into the real world. I have just a few things I should do before I get visits from my customers later today. I wish you the best day.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via H&M ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

Se alle indlæg med juleinspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.