Udgivet i Skriv en kommentar

Snup stilen og få en ny stue

Stadshem2Photo via Stadshem

En smuk stue er udgangspunktet for dagens indspark af inspiration. Jeg giver tips til det, du skal bruge for at skabe stemningen selv…

Jeg er åndsvagt vild med stuen her, og især den lidt tilfældige sammenblanding af stilarter, som alligevel samles ved en konsistent farvepalette, der skaber ro i rummet. Der virker hyggeligt, varmt, elegant og luksuriøst. Jeg er i øvrigt ret sikker på, at pejsen er sat op udenlukkende for at skabe stemning – den ser i hvert fald ikke ud til at være sat fast på væggen, men det gør den jo ikke mindre hyggelig, vel?!

Jeg har fundet de ting frem, du skal bruge, hvis du vil snuppe stilen og give din egen stue en hurtig overhaling med samme stemning.

snup stilen og lav en ny stueAdlinks: 1 Poster med stemning a la Venedig / 2 Molecular væglampe fra House Doctor / 3 Plaid i lammeuld fra Himla / 4 Plakat fra Wonderhagen / 5 Plakat med fjer fra Incado Print / 6 Puder i hør fra Himla / 7 Pude fra Gripsholm / 8 Pude i velour fra Moltex / 9 Bakke fra NUR  / 10 Pude fra Day Home / 11 Bakker i cement fra Oi Soi Oi / 12 Lammeskind fra Ellos Home

Jeg er vild med velour for tiden, men ved ikke rigtig, om I andre er hoppet på vognen – er I mon det? Jeg kunne gå all-in med sofa, gardiner og hele svinemøjet, men alt skal selvfølgelig gøres med måde, det er klart. JEg kan nu godt lide at det tunge hyggeelement har fundet vej ind i det sort-hvide og nordiske udtryk, og det er nok præcis derfor, jeg synes stuen her er inspirerende at nærstudere lidt.

Jeg har lige tilmeldt mig træningshold i morgen tidlig – er temmelig stolt, for jeg er virkelig røget af vognen, og i stedet hoppet om bord på sukkerholdet. Nu har jeg skrevet det her, sort på hvidt, så nu er der ingen vej udenom ♥

English recap: This living room via Stadshem is very inspirering to me since it combines both the light, nordic expression with the heavy and cozy trend that rules right now. With the right investments you can ad some of this mood to your own living room and therefore I’ve added some things that would be great to give your living room a quick make over.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos via Stadshem and graphics Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder adlinks / This post contains adlinks

Find mere inspiraiton til din boligindretning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.