Udgivet i Skriv en kommentar

Stylingtips til basis outfittet

2015-11-09 23.19.13

Om den slags kærlighed, man kan købe sig til. Om drømmene, der matcher og et par af mine stylingtips til at peppe det klassiske outfit op med stil.

I fredags ankom den. Pakken! Den, jeg længselsfuldt, men tålmodigt har ventet på siden jeg tilbage i september deltog i modesalon for det nye danske brand, September Salon. Nu har jeg så boet i sættet flere dage i træk, og må tilstå, at det er svært tilfredsstillende og næsten som at få et kram af den bløde, vidunderlige strik. Jeg skal helt sikkert til modesalon igen til foråret.

Den eneste mangelvare (eller 5?!) er det tilbehør, jeg drømmer om at investere i for at fuldende looket. Chemisen har jeg flere af i forvejen, og er blevet en fast bestanddel i min basisgarderobe, som bare skal være der. De er virkeligt skønne og ikke særligt dyre.

STyling og tilbehør til basis outfitAnnoncelinks: 1 Øreringe fra Julie Sandlau / 2 Ring fra Sif Jakobs / 3 Chemisetop fra Black Swan / 4 Armbånd fra Julie Sandlau / 5 Taske fra Day Birger et Mikkelsen / 6 Taske fra Vagabond / 7 Heels fra Billi Bi / 8 Sko fra By Malene Birger / 9 Flats fra Carvela Kurt Geiger  

2015-11-09 23.20.50

Jeg faldt over den fine ring, som jeg er ret vild med. Den minder om min vielsesring, men den har jo lige et twist. Den koster heldigvis ikke helt det samme som min vielsesring, så her ka I alle være med. På neglene har jeg Cosmo Red fra Makiash, som jeg fik stukket i hånden på et PR-bureau.

2015-11-09 23.21.32NY

Det går lige op for mig, at jeg jo kan begynde at skrive en ønskeseddel, så der kunne da godt lige være et par af tingene der, som røg på listen – eller faktisk bare det hele.

Hvad synes I om min nye yndlings outfit? Det er jo klassisk, men man kan så meget med det blot ved at skifte smykker, sko og frisure ♥

English recap: This outfit is my new FAVORITE bought at September Salon a couple of months ago. I’ve waited and I love the styles – actually I’ve been living in them since friday when they arrived. Now I just wish to accessorize a bit with jewelry from Julie Sandlau and these perfect heels from Billi Bi. Can you believe they say happiness can’t be bought?

……………

LINKS & CREDITS
Photos & graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Find mere inspiration her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.