Udgivet i 2 kommentarer

Året der gik / Outfits og stiltips

English recap

På denne rolige aften og udsigt til endnu en fridag, ser jeg tilbage på årets outfits. 

Med året, der går på hæld, elsker jeg altid at se tilbage, og jeg starter i den lette ende i dag, nemlig ved at se på årets stilindlæg, tips og outfits. Tag med på tur gennem min åbenbart meget forskelligartede garderobe IMG_3239

1/  Jeg startede året med pagehår og pangnegle, i retroskønheden fra Berlin og med et par ekstra julekilo på sidebenene 2/ et klassisk outfit blev en periodisk favorit men krydret med glimmersko og en strømpe, som delte vandene 3/ Samme skjorte, men anden styling i 80’erlook

IMG_3246

4/ Jeg hoppede i sandaler med bling og lang sommerkjole 5/ Jeg investerede i en blomstret jakke fra Zara, som blev en sommerfavorit 6/ For en sjælden gangs skyld dyrkede jeg det (næsten) helt sorte lookhelt sorte look

Jeg gav jer min guide til at skabe den perfekte basisgarderobe og på den måde opnå fuldstændig bevægelsesfrihed i din øvrige garderobe. Noget jeg selv takker mig selv for at have sat fokus på.

IMG_3253

7/ Henover sommeren flyttede jeg ind i et par bløde bukser med lyserøde striber, som jeg stadig er temmelig glad for 8/ Der faldt et par tips af til hænder, hår og negle 9/ Og så knuselskede jeg en guldprikket skjorte, som blev luftet på både Kreta, Fuerteventura og her i København 

IMG_3258

10/ Min basisgarderobe bragte mig ud i efteråret med min mor og dette fine look med culotter 11/ Årets luksusinvestering fra September Salon er flittigt i brug 12/ Jeg slutter året af i min absolutte yndlingsnederdel fra Black Swan og cashmerestrik

Jeg har fået smag for det sorte og klassiske, men jeg kan også mærke lysten til lidt mere diva og genbrug, så jeg er faktisk lidt spændt på at se, hvad 2016 bringer af garderobeoverraskelser ♥

English recap

It’s always fun to look back on the year gone by and this year I’m starting with the light themes; Outfits! Follow the links under the pictures, if you want to se more of each look.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

2 tanker om “Året der gik / Outfits og stiltips

  1. Sjovt at se og rigtig inspirerende. Og får lyst til page igen!!

    1. Spring ud i det kære Anne, eller måske vi lige skal tale om det 😉 Rigtig godt nytår til dig og dine, knus Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.