Udgivet i Skriv en kommentar

Dagens låge i vores julekalender

I år har jeg slået mig sammen med 5 seje blogdamer for at kunne lave en møglækker julekalender til jer, som læser med. Her er dagens låge til jer, som følger med i julekalenderen.

Jeg er rendt ind i lidt udfordringer med min Mac, (der er åbenbart grænser for, hvor meget jeg kan stoppe ind i den?!). Derfor får I her bare et kort indlæg for at tippe om dagens låge i vores lækre julekalender. Den er nemlig ikke én af de små, derimod temmelig dekadent og noget, jeg tror de fleste gerne vil vinde. Præmien er en top skøn

taske fra Leowulf til en værdi på 3180,- kr. Klik over på P for Pernillr for at se mere og deltage.

Vi er på vej ud af døren, for vi skal adventshygge med min svigerfamilie, men jeg håber meget på at være oppe at køre igen inden aftenen er omme, og lykkes det, så viser jeg et par hjørner med julestemning fra mit hjem dags dato. Rigtig glædelig adventssøndag ♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.