0
Juleinspiration

Det kan ikke blive jul før at …

IMG_3102Foto: Dorte Bak ©

English recap

Hvad kan få dig i julestemning? Her er nogle af de vigtigste punkter, som får mig i julestemning… og jeg kan godt afsløre, at jeg er der.

Julestemningen er i den grad ankommet til mig. Det skete i går som et lyn fra en klar himmel, og siden har jeg bare nydt og suget til mig. Julestemning er for mig en kombination af et bestemt skær, en form for stilhed, som kommer efter en hektisk periode, lyden af julens salmer og følelsen af at juleaften er nær. Og det er den jo, og jeg glæder mig vildt.

Før det kan blive jul, er der visse ting, som står på min liste over ting, jeg bare vil :

  • Love Actually, filmen skal bare ses. Jeg ved godt, det lyder corny for nogle, men jeg sluger det råt. Den kommer i øvrigt her kl. 21 på TV3.
  • Gå i sukkerchok efter et pinligt indtag af Cloetta juleskum, hjemmebag og æbleskiver. Så meget at jeg juleaften faktisk har mest lyst til at spise den friske og sprøde rødkålssalat.
  • Bage mindst en omgang hjemmebagte kærnemælksæbleskiver – det har jeg endnu ikke nået, men det er købt ind til det, og jeg håber, det lykkes en af de kommende dage.
  • Have set vennerne ved diverse arrangementer og julefrokoster.

Jeg har i øvrigt en anden film-must-see på listen, men det er i juledagene. Det er naturligvis Sound of Music, som jeg har set så mange gange siden jeg var barn, at jeg kan citere mig gennem stort set alle tre timer. Bliver der tid til mere tv-søberi, så sæt i øvrigt Stolthed og Fordom på listen, men det skal være den 6-delte BBC-version med Colin Firth i rollen som Mr. Darcy.

Apropos Love Actually, så se lige dette klip, som absolut minder os om det grundstof, vi alle er gjort af – uanset om vi er rige, fattige, på flugt, trygge, lykkelige eller det modsatte. Lad os aldrig glemme det!

Nå, jeg vil slænge mig til rette på sofaen og gøre klar til filmen. Jeg håber, I hygger derude – måske har I allerede stemplet ud og holder juleferie fra nu af, måske tager I lige et par arbejdsdage mere, ligesom jeg gør ♥

English recap

Finally, I’ve been hit by christmas spirit. Yesterday it just came to me and now I’m just enjoying the last days till christmas eve. One of the things I always aim to do before christmas is to watch the movie Love Actually. I love it, and in less than an hour it’s the telly. I hope you’re all enjoying this season. Best wishes from Dorte

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.