Udgivet i 1 kommentar

Drømmerejsen, rejsegavekort og planlægning

Drømmerejsen, rejsegavekort og planlægningFoto: Dorte Bak ©

English recap

Vi planlægger sommerferie (ja, allerede), glæder os til New York i februar og drømmer generelt om rejser. Her er lidt inspiration, gode priser på gode rejser og en særdeles attraktiv præmie på et særdeles attraktivt rejsegavekort.

Jeg elsker at rejse, men hvem gør ikke også det? Jeg synes, rejseoplevelser giver nye perspektiver, så ikke blot er det afslappende og man føler sig forkælet, men jeg får altid reflekteret massivt over vores måde at gøre tingene på; som familie, som danskere, som karrieremennesker og så videre. Man spejler sig i den kultur, man lander i, og tager hjem med værdsættelse, nye ideer og måske en vis portion ydmyghed også.

Jeg vil gerne lære mine børn, at ferier ikke kun handler om swimmingpools, men det starter i det små. Da vi var i Thailand sidste sommer, bemærkede pigerne en bestemt tigger, som sad på gaden, og vi fik gjort det til en vane at købe en flaske vand til ham hver gang vi var i nærheden. De vidste selvfølgelig ikke, at han var fattig og ikke havde noget. Herregud, de var kun lige fyldt fire år, men de lagde mærke til ham, fordi han så “anderledes” ud end omgivelserne. Vi taler stadig om det i ny og næ, ham manden som blev så glad for en flaske vand, fordi han ikke havde rent vand i hanen, og det er jeg faktisk glad for, at de reflekterer lidt over i ny og næ.

Thailand-/Singaporeturen var en af vores bedste ferier som familie hidtil, ja måske drømmerejsen, og vi brygger faktisk på en lignende model for næste års sommerferie. Vores venner i Singapore trækker også, for dem vil vi gerne se, og byen er på favoritlisten. Hvordan det ender, er dog langt fra besluttet endnu. I kan se et par indlæg fra ferien her og her.

Drømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægning

Min næste rejse går til New York i februar. Det er kun manden og jeg, hvilket er ret vildt at tænke på (både positiv vildt og skræmmende vildt), men hold k..t, hvor vi glæder os. I er flere, som har lagt tips til os i dette indlæg, og vi er altså stadig modtagelige overfor jeres erfaringer og input, hvis I har lyst.

Vi har nu også haft stor succes med en kør selv ferie til Italien her i sommer og mange andre ture. Hvis du vil se mere fra den kategori, så kig under Steder.

Julekalenderens måske vildeste præmie

Netop i dag har Conni åbnet sin næste låge i blogjulekalenderen, og du kan vinde et rejsegavekort på 5000,- kr. til Yaneeda. Uden at have misbrugt min egen tid, har jeg ret hurtigt i deres udvalg og destinationer fundet nogle virkeligt attraktive pakker og endda til meget fornuftige priser. Hvordan det kan lade sig gøre, fortæller Conni om, men her er nogle af de pakker, som jeg føler mig voldsomt tiltrukket af.  Gå direkte til konkurrencen her

Drømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægningDrømmerejsen, rejsegavekort og planlægning

Nå men i dag skal vi have tændt det fjerde og sidste lys i adventskransen. For vores eget vedkommende starter vi lige dagen hos noget familie, der fejrer en fødselsdag, men jeg forestiller mig nok at min mand skal ligge nogle tømmermænd af sidst på dagen. Stakkels ham! ♥

English recap

We are beginning to plan next year’s summer vacation. It may be a little early, but since we are considering traveling to Singapore and a yet undecided exotic destination, we have to keep an eye on the campaigns, to snatch some cheaper flights. We had a similar holiday last year, and it is one of the best family vacations we have had together. However, we also have some other successes, including a self-drive holiday to Italy. If you want to see more posts from our trips so you can find them here.

My next trip is to New York. We’re going in february, just my husband and I, and if you have tips on where to go in the city, don’t hesitate to leave a note for me, preferably in this post so that we have all inputs at one place.

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

1 tanke om “Drømmerejsen, rejsegavekort og planlægning

  1. At rejse er jo også netop, at opleve kulturen på godt og ondt 😀 Gid, jeg snart skulle afsted igen <3

    – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.