Udgivet i Skriv en kommentar

En guide gennem vores julekalender

Pakkekalender_DIY.png

I år har jeg slået mig sammen med 5 aseje bloggerpiger, så vi sammen kan give jer læsere en attraktiv julekalender med en ny præmie hver dag frem til jul.

Jeg ligger et eller andet sted midt i en hvirvelvind af travlhed, så her får I bare lige en nyttig oversigt over de konkurrencer, som I stadig kan nå at deltage i, hvis I ikke allerede har været der.

Vind gavekort på 2000,- kr. til Deichmann

5000

Dagens låge blev i morges åbnet hos Aniston.dk og rummer et gavekort på 2000,- kr. til Deichmann, hvor du kan shoppe løs til hele familien. De har et giga udvalg i alle mulige stilarter, så det er bestemt noget, de fleste kan bruge. Klik her for at deltage.

 

Vind miffylampe og en jellycat

IMG_2823

Konkurrencen finder du hos Bastabum, og hun trækker en vinder lørdag den 12. December kl 20.00. Klik her for at deltage

Vind for 2200,- kr. smykker fra Jane Kønig

IMG_2825

Hos P for Pernille udloddes et smukkesæt bestående af de populære lovetags og en magnetic ørering. Vinderen trækkes søndag den 13. December. Klik her for at deltage.

——-

Jeg har vanvittig travlt disse dage, men hvis jeg orker får I lige et “rigtigt” indlæg fra mig senere, men om ikke andet, så tag min hilsen til jer med ønsket om en skønsom fredag aften.

I morgen, hvor det igen er blevet min tur til at åbne en låge i julekalenderen. Jeg kan godt løfte sløret lidt og fortælle at det er en meget fantastisk præmie fra Kähler Design ♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.