Udgivet i Skriv en kommentar

Forny din indretning med inspiration fra denne stue

Forny din indretning med inspiration fra denne stueFoto via Alvshem

English recap

Vi tager lige en pause fra juleræset og ser nærmere på en helt almindelig ikke-julet stue. Jeg har samlet inspiration til dig, som måske trænger til at forny din indretning – med udgangspunkt i denne fine stue.

Åhh, jeg trængte lige til at dele et indlæg, som slet ikke har med julen at gøre. Kender I det? Selvom man knuselsker sæsonen, så skal man lige have et break i ny og næ. Her er et billede af en stue, som jeg lige stoppede op ved, fordi jeg synes, det emmer af hygge og rarhed. Pænt er det også, så jeg tænkte, jeg lige ville gå på opdagelse og se, om ikke jeg kunne finde de ting, man skal bruge, hvis man vil snuppe stilen. Her er hvad jeg fandt

Forny din indretning med inspiration fra denne stue

Annoncelinks: HAY tray table (sort) / Chesterfield skammel / Circus puf fra Normann Copenhagen / Rustikke trækasser fra House DoctorMenu vase med cementdetalje / Marmorstage fra New Works / Tæppe fra Designhouse Stockholm  / Flos gulvlampe

Det er vist især balancen mellem “skrammel”, stringente designfavoritter og stilleben, som rammer plet for mit vedkommende. Jeg faldt i øvrigt over de her fine krukker med marmorlåg fra Nordstjerne, hvor du kan tage låget af og lægge ovenpå dine coffee table books og så bruge krukken som vase. Jeg er i øvrigt ret vild med den bordeauxfarvede velourpuf fra Normann Copenhagen. Velouret får lige præcis det rette frem i designet.

 

Måske du har flere ting, som minder om eller kan bruges på samme vis? Måske det blot er en enkelt god investering, du mangler for at kunne binde indretningen sammen derhjemme?

I dag er det Michala, som åbner dagens julekalenderlåge, som gemmer på Bobbles til børnene. Klik forbi Bastabum hvis du vil deltage – det kan vise sig at være den perfekte gave til nevøen, niecen, barnebarnet eller dit eget barn, og herhjemme har vi i hvert fald haft kæmpe glæde af vores Bobbles-ting ♥

English recap

Oh how I just need to take a quick break from all the christmas posts. It’s very typical me to need a break in the middle of december since the christmas is such an intense part of the blog this time a year. I do love christmas and I will get back to it, but for now I want to share this lovely living room decor and give tips on how to recreate the style in your own home. I use adlinks in the collage where I share some favorite findings to make similar expression. I hope you enjoy!

…………..

LINKS & CREDITS
Photo via Alvhem & graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

Find flere tips til din indretning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.