Udgivet i 1 kommentar

Gaveindpakning og julenegle

IMG_8623Foto: Dorte Bak ©

English recap

Årets julepakker og årets julenegle. Her er et hyggeligt lillejuleaftensindlæg og så afslører jeg også den meget heldige vinder af Brostes veloursengetæppe.

23. december er altid aftenen, hvor jeg helst læner mig tilbage og nyder synet af de færdigindpakkede gaver og smækker benene op til en dårlig, pladderromantisk julefilm. Sådan kan jeg bare bedst lide det, og sådan bliver det måske også i år. Dog har jeg måttet konstatere, at december i år har været den måske travleste nogensinde, så jeg mangler faktisk lige et par enkelte pakker, som skal pakkes ind, ligesom jeg på ingen måde har lavet det konfekt og godterier, som jeg plejer. Det er på ingen måde en katastrofe, derimod et tegn på, at min lille business klarer sig godt, og det skal der bestemt ikke lyde nogle klager omkring.

Årets julepakker har fået lidt forskelligartet udtryk. Jeg kunne ikke beslutte mig, og jeg synes faktisk også allerbedst om de tre typer liggende sammen i en bunke, som her. Jeg bruger gran, bismarkstokke og bjælder på pakkerne og brunt postpapir samt stribet og rosa papir fra Søstrene Grene.

IMG_86242015-12-22 23.18.202015-12-22 23.18.312015-12-22 23.18.382015-12-22 23.18.33

God neglelak og quick dry nail spray

I skal lige have et lille tip. Jeg har kæmpet en del med at finde neglelakker, som holder i mere end et døgn, og der er altså langt mellem succes’ erne. Jeg købte forleden 2 farver fra H&M’s nye beautyserie, og hurra! De er nemme at smøre på, lægger sig flot på neglen og holder ganske godt på mine negle. Jeg købte en spray, som jeg sprøjter på neglene for at fixere og lade lakken tørre lidt hurtigere. Det giver en super flot overflade!

IMG_8620IMG_8622 2015-12-23 05.09.54

Jeg har i julens anledning ladet den kobberfarvede lak lægges på skrå på den ene side af neglen. Det er skisme fint, synes jeg.

En heldig vinder af luksusvelour

Vinderen i Broste-konkurrencen er fundet, og det blev Lis, der drømmer om at forkæle sin datter med den luksuriøse velourdrøm. Tillykke Lis, jeg tror du får mere en én stjerne hos din datter, og du hører fra mig på mail, så det praktiske kan arrangeres.

Til jer andre, som deltog; rigtig glædelig jul og tak for jeres interesse for Broste Copenhagens smukke og overdådige tæppe. Jeg ville ønske, jeg kunne sende et til jer alle sammen.

Jeg købte lige en flaske temmelig skøn Riesling, da jeg var i den 5. butik netop nu for at finde rødkål. Jeg var lige ved at give op, men det lykkes og derfor fortjente jeg faktisk et godt, køligt glas af de gode dråber ♥

English recap

So, it’s tomorrow, can you believe it?? All gifts are wrapped and my nails have had a christmassy look and I feel almost ready for tomorrow – well actually not at all, but I do expect to have a calm night. I tried the new nail polishes from H&M and also the quick dry nail spray. I heard about it, but have been feeling sceptic, but the other day I just had to buy and try.
collection of furniture, and you can enter the drawing simply by leaving a comment saying hello or what ever suits you. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se også sidste års julegaveindpakning

 

1 tanke om “Gaveindpakning og julenegle

  1. Rigtig dejlig jul til dig og dine 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.