Udgivet i Skriv en kommentar

Hjemmespa og hverdagsluksus for træt vinterhud

Spa of the World_hverdagsluksus
Foto: Dorte Bak ©

English recap

Om hjemmespa og hverdagsluksus til den vintertrætte hud. Her er en genvej til luksus-spabehandlingerne, som du ikke har tid eller råd til.

(Indlægget er sponsoreret af The Body Shop)

Min hud bliver altid tør og kedelig om vinteren, så der skal ekstra god guf til at føle sig i live. Olie er super, men nogle gange skal der renses ekstra ud, så jeg har takket ja til at prøve kræfter med Spa of the World fra The Body Shop. Kulmasken kan sammenlignes med et mudderbad, som virker udrensende og afstressende og som afslutning indsmøres kroppen i Polynesian Monoi Oil, som har en dyb, varm og beroligende duft, der er noget så skøn. Jeg kunne mærke min hud snurre af lykke resten af dagen. Havde jeg haft et badekar var det helt sikkert mælkebadet her, jeg havde klikket hjem.

Spa of the World_hverdagsluksus Spa of the World_hverdagsluksus Spa of the World_hverdagsluksus Spa of the World_hverdagsluksus Spa of the World_hverdagsluksus

TIP: Olie trænger bedre ind, hvis huden er fugtig, så lad være at tørre dig selv helt tør, når du skal smøres ind i olie. Så efterlades huden ikke fedtet.

Spa of the World_hverdagsluksus

Nu står mit nye yndlingssæt klar til næste gang jeg skal nyde lidt hverdagsluksus og mon ikke det bliver snart?! Jeg gør i øvrigt opmærksom på Body Shops Water Aid-kampagne, som er fantastisk! Se her hvordan du giver vand til en familie.

Dagens låge i vores julekalender finder du hos Bastabum, der har en giga skøn Miffy på højkant. Det er altså for jer med børn i dag ♥

English recap

I have tried out some Spa of the World products from the Body Shop and I’m a hugh fan not only of their products but also of their CSR strategy. Take a look at the Water Aid campaign and be able to give clean water to one family by buying a gift box.

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget er sponsoreret og indeholder annoncelinks // This post is sponsored and contains adlinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.